Årets Telenorkarusell!

Postet av Flå IL - Ski den 20. Jan 2021

Telenorkarusellen 2021


I uke 4 starter en alternativ Telenorkarusell. Vi lager natursti med ulike poster i lysløypa på Fremo og på Langmyra (fra parkeringa og opp til Tjukkåsen). I tillegg vil det henge bilde av et dyr på trimpostene Tjukkåsen, Ulvtjønna og Lomtjønnposten. Postene blir byttet ut hver andre uke (i løpet av søndag). Naturstien kan gjennomføres når som helst i løpet av hver 14-dagers-periode. Barna vil få et skjema på skolen/barnehagen hvor de kan krysse av at de har gjennomført natursti og funnet ukas dyr.


3., 10. og 17.februar blir det poengrenn med tidtaking fra 2.klasse og oppover. Påmelding til Ingunn Sørgård Fremo, 92045010, innen kl 17 samme dag.

Pga. smittevern ønsker vi ikke at de yngre barna kommer i lysløypa denne kvelden, men heller benytter seg av anlegget de andre dagene. De som ikke skal være med å gå må ha munnbind og holde avstand!


3.mars - Klubbrenn, egen info kommer.

10.mars - Flåklyparenn, egen info kommer

Det vil ikke være noe kiosksalg i skihytta denne vinteren.


For å delta på årets Telenorkarusell og få flott premie i 2021:

Send påmelding til Ingunn Sørgård Fremo, 92045010, med barnets navn og fødselsnummer. Betaling gjøres i vipps, nr 504793. 200,- pr barn. Max 500, - pr familie.

Det vil komme informasjon på Flå il sin facebookgruppe for utdeling av premier. For barn som har deltatt på natursti og besøk på poster vil utdeling skje i løpet av uke 12.

Legger ved PDF fil og Word fil slik at du kan skrive ut og ha med deg skjema ut på tur!

 Telenorkarusellen (1).docx

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.