Uke 5: Kong Vinter er tilbake!

Postet av Flå IL den 26. Jan 2020


Nedfart til lysløypa på Fremo fra Langmyra. Hvis du ikke har prøvd den, anbefales det virkelig! Foto: Kari Johanne Einvik


Endelig kom vinteren, og det til gangs! Og det er full mulighet til fantastiske dager og ettermiddager på Langmyra og i lysløypa nå. Så spenn på dere skiene og kom dere ut i vakker vintersnø! Og på kveldstid kan dere få svettet i gymsalen. Siste uke av januar med Flå IL:


Mandag 27. januar:

NB! To økter å velge i pga stor pågang. Håper folk fordeler seg på de to øktene.

18:00-19:00: Basistrening med Louise. Allsidig trening som passer alle fom 5. klasse. Det er felles oppvarming i form av lekbetont aktivitet med påfølgende styrketrening.

19:00-20:00: Basistrening med Louise. 


Tirsdag 28. januar:

20:00-21:00 Step og styrke med Ragnhild. En time trening med og uten stepkasse hvor det blir ulike kombinasjoner i takt med fengende musikk. Her får du trent både kondisjon og styrke.

21:00-22:00 Fotball for gøy! Uhøytidelig og sosial fotballtrening.


Onsdag 29. januar: 

18:00 Skileik og slalåm i lysløypa på Fremo. Info om vinterens skikarusell her.


Torsdag 30. januar:

18:45-19:45 Styrkesirkel med Jorun. Styrketreningstime som passer for alle. Enkle, men effektive øvelser.

20:00-21:00 Basistrening med Håkon. Allsidig trening som passer alle fom 5. klasse. Det er felles oppvarming i form av lekbetont aktivitet med påfølgende styrketrening.


Betalingsinfo gymsalaktiviteter:

Priser for aktiviteter vinter 2020.docx


Søndag 2. februar:

Dagens løype på Langmyra med servering i Ulvehiet ved Ulvtjønna av Trimavdelinga. 


Flå Challenge går sin gang. Fremdeles ikke med? Ikke for sent. Fremdeles mulig å rekke 10 treninger før 16. mars. Mange flotte uttrekkspremier bla gratis overnatting på ei av Trondhjems Turistforenings hytter, osteskrin fra Tine, gratistimer på 3T, gavekort ++. Enkleste er å registrere aktiviteter du er med på via Trimappen og Flåtrimmen 2020. Hvis du ønsker å registrere antall treninger selv, er det fullt mulig. Vi stoler på dere. :)


Og husk håndballskole i vinterferien! Påmelding og info her.


Ha ei ny, fin vinteruke!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.