Betalingsinformasjon medlemskap Flå IL

Postet av Flå IL den 20. Aug 2017

Hei til alle medlemmer i Flå IL Du har i dag mottatt faktura for medlemskontingent for 2017 fra Flå Idrettslag på din epost. Betalingsinformasjonen kan gjelde for deg eller dine familierelasjoner (barn). Hvis informasjonen ikke ligger vedlagt i eposten så må du logge deg på Min idrett for å se og eventuelt betale kontingenten/ avgiften. MEDLEMSKAP I FLÅ IL FORPLIKTER IKKE TIL ANNET ENN Å FÅ DELTA I ET SPORTSLIG OG SOSIALT FELLESSKAP I BYGDA VÅR! JO FLERE MEDLEMMER VI BLIR, JO MER TILSKUDD FÅR VI TILDELT FRA DET OFFENTLIGE.

Vi har nytt medlemsregister, så det kan hende du får faktura både på epost, i postkassa og i minidrett.no.

FAMILIER VIL MOTTA ÉN FAKTURAKOPI PR FAMILIEMEDLEM. Dette er én og samme faktura, som altså skal betales kun en gang pr familie!

Dersom du IKKE ønsker å stå som medlem hos oss lenger, Gi beskjed på epost til flaail@flaail.no. Du blir ikke utmeldt bare ved å la være å betale faktura. Utmelding må SKJE SKRIFTLIG.

Minidrett.no er portalen hvor fakturaer for medlemskap, spilleravgifter, dopapirsalg etc fra Flå IL kommer. Vi ser helst at du betaler via portalen, da det ellers vil påløpe et faktureringsgebyr på idrettslaget (men ikke for deg som betaler).

Ved familiemedlemskap er det viktig at du registrerer alle i familien (under 18 år), enten på Minidrett.no eller ved å sende en epost til flaail@flaail.no, med opplysninger om navn, fødselsdato, post- og epostadresse.

Har du spørsmål til din faktura, kontakt oss på flaail@flaail.no eller på telefon til nestleder Berit Bolland tlf 481 27 674.

Frem innlegg


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.