Flå IL har tegnet ny klubbavtale med sportsbutikk.

Postet av Flå IL den 25. Jan 2016

Vi har gleden av å informere våre medlemmer om at vi nå har tegnet avtale med XXL Tiller.

XXL

Vår medlemsmasse er spredt over et stort spekter av idretter og fritidsaktiviteter, og denne avtalen gir dere medlemmer tilgang til et bredt utvalg varer innen de fleste kategorier fritids og sportsaktiviteter til meget gunstige priser.

XXL har et mål om alltid å være billigst på sitt sortement, samt at vi har ekstra rabatter for dere medlemmer på vår klubbkolleksjon. Denne er nå utvidet til å omfatte over 20 artikler fra Umbro.
Rabatten på klubbkolleksjonen er bedre enn hva vi noen gang har hatt.

Flå IL får i tillegg en kickback på hele 3% på ALT flåbyggene handler på XXL. Dette forventes å gi en stor gevinst til idrettslaget. Husk derfor alltid å oppgi at du står i FLÅ IL i kassen på XXL Tiller heretter.

Alle varer er allerede nedpriset på XXL slik at du nå slipper å be om Flå-rabatt i kassen slik vi har vært vant til tidligere.

Rabatt ut over XXL's allerede nedprisede varer vil vi få ved våre handledager. Den første av disse er planlagt uken før vinterferien, og da vil våre medlemmer få ytterligere 20% rabatt på så og si hele XXL's vareutvalg. Ytterligere info om handledag og klubbkolleksjon kommer iløpet av kort tid.

Vi håper alle Flåbygg ser nytten i denne avtalen, og husk å oppgi at du kommer fra FLÅ IL når du betaler i kassen ved alle innkjøp på XXL.


mvh

Hovedstyret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.