Hvorfor betale din medlemskontigent.

Postet av Gunn Lauritzen den 7. Mai 2024

  Drammensveien før  det  kom benk til hvile og gode samtaler.

Hei kjære medlem. 

Har du mottatt en påminnelse om medlemskontingenten, og er blitt usikker på om du ønsker å være medlem i  ditt lokale idrettslag. 

Ditt medlemskap opprettholder arbeidet vi gjør for å merke turstier, det skaffer grus til Styrkestien, det kjører tråkkemaskin på Langmyra, det brøyter skøytebanen på vinteren, det utstyrer gymsalen med nytt utstyr, det arrangerer håndballskole i vinterferien og det kjører skoleelever til skidag. 

Uten medlemmer kan vi ikke utrette noe. 

Spesielt viktig er medlemskap for å holde treningsavgift på et så lavt nivå som mulig for alle våre barn og unge. Dette gjør vi blant annet  gjennom den støtten vi får fra Kultur- og likestillingsdepartementet

Alle idrettslag mottar støtte og det  er de lokale idrettsrådene som fordeler ut ifra antall  betalende medlemmer. Det er derfor viktig for oss å ha flest mulig medlemmer. 

I Melhus er kriteriene slik:  

Idrettsrådet bruker aktivitetstall for barn, ungdom, parautøvere (6-19 år) og allidrettsmedlemmer (6-19 år) fra samordna rapportering som basisgrunnlag for fordelingen.

Midlene fordeles slik:

• Idrettsskolene får kr 75 000.- Dette beløpet fordeles etter antall utøvere pr skole.• I tillegg fordeles det kr 1000.- pr parautøver (6-19 år)• 

Inntil fem prosent av midlene kan nyttes til drift og felles tiltak for idretten i regi av idrettsrådene.En slik bruk av midlene forutsetter at kommunen stiller med minimum tilsvarende beløp

. Resterende fordeles etter aktivitetstall med 1/3 til gruppen 6 - 12 år og 2/3 til 13 - 19 år.


Hvordan betale:

Vi har fått tilbakemeldinger på at  Norges idrettsforbund sin betalingsløsningn gjennom Min idrett ikke er det aller enkleste å forholde seg til. Det kan vi godt forstå og hvis du ønsker å betale årets kontingent på annen måte så sender du en melding eller ringer en  av  oss. ( se telefonnummer under). 

Vi kan  hjelpe til  med informasjon og du kan til og med få  faktura levert på døra om  du  vil. 


Vi håper at  du fortsatt vil være medlem og støtte Flå Idrettslag. 


Med sportslig hilsen 

Leder: Gunn Lauritzen : 406 32 602                               Nestleder:  Anita Engan : 986 38 755. 


Trykk her for mer info: Info medlemskap


2 Kommentarer

Kommentarer

  • Gunn Lauritzen

    Din kontingent er allerede betalt for 2024. Tusen takk:-)

    07 mai 2024
  • Per Gunnar Myrvang

    Hei, kan du sende en link for betaling av kontigen. Den har gått meg hus forbi. Mvh. Per G. Myrvang

    07 mai 2024

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Gunn Lauritzen