Bli med oss på ski!

Postet av Flå IL den 3. Feb 2023

Hei. 

Liker  du  vinter? 

Er du  glad i vinteraktiviteter? 

Er du  engasjert i at  barn og unge skal  komme seg ut og oppleve  glede ved å være med i et fellesskap og  være aktive? 

Da skal du kanskje ta deg  tid til å lese litt videre. 

Dagene går fort forbi for de fleste av  oss . Mange opplever hverdagen  stressende og utfordrende å  få  til å henge sammen. Vi overfører gjerne denne følelsen til våre barn og unge gjennom alt man må rekke. 

Derfor er det veldig forståelig at  det er vanskelig å se for seg å ta på seg  flere forpliktelser enn man allerede har . 

Kan  det likevel finnes en verdi i det å stille opp som  frivillig i lag og organisasjoner? 

Frivillige organisasjoner bidrar til kompetanse, læring og inkludering og gir folk i alle aldre anledning til å møtes, engasjere seg og være en del av et fellesskap står det regjeringens nettside. 

Deltakelse i frivillig aktivitet innen blant annet  idrett er med på å gi  folk tilgang til sosiale møteplasser. Dette skaper i  sin  tur  tillit, identitet og tilhørighet. Verdier som kan være med på å  gjøre en forskjell i hverdagen hos mange.  

Om man trives vil kanskje det å rekke alt og mestre alt føles som  en  positiv travelhet. 

Skiavdelinga i  Flå IL står på terskelen  til en  spennende fremtid.  Arven fra Jarle Grevskott sikrer handlingsrom  til å  utvikle og investere. Det er spesifikt satt av midler til løysløypa og Seterrennet.  Signaler om samarbeide  på tvers av  organisasjoner åpner  for nytenking og utvikling. Eksisterende samarbeide med både skole og barnehage legger  til rette for rekrutering.

 Jo flere  frivillige hender  man  får jo mindre arbeid og  ansvar  blir det på hver enkelt, men  desto mer glede ved å arbeide sammen. 

Flå Idrettslag har bruk for nettopp deg. Ta kontakt , alene eller  ta med deg en  venn som du har  lyst til å 

drive frivillighet sammen med.  Om  du  er  ny  og ukjent så   kom og  bli med.  Vi  blir kjent etterhvert. 

Alle er velkomne!


Gunn Lauritzen

Leder Flå IL

tlf: 406 32 602 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.