Rekrutteringskampanje og teknisk støtte på Prix Ler

Postet av Flå IL den 6. Sep 2022
Fredag 09.09.22 kl. 15:30 - 16:30 finner dere oss på Prix Ler.

Trenger du teknisk støtte for å komme deg inn på MinIdrett for å oversikt over dine medlemskap, hjelp til å finne ut om du har betalt medlemskap eller hvordan du betaler kan du få hjelp til dette. 

Det vil og være en vervekampanje som starter på fredag og ut søndag 11.09.22. Om du verver enn venn vil du motta et pannebånd fra vår nye klubbkolleksjon! Vervingen foregår ved at den du verver ved innmelding sender en epost til aktivitet.flail.styret@klubbkontor.no og informerer om hvem som har vervet seg. 

Alle nyinnmeldte blir automatisk med i en uttrekning av premier. Premiene vil være produkter fra vår nye klubbkolleksjon som snart vil bli lansert. 

Høstens aktiviteter starter opp for fult denne uka og vi minner om at gratisaktiviteter og reduserte priser gjelder kun for våre aktive medlemmer - så dette er et godt tidspunkt å vurdere å bli med oss eller sjekke om sitt medlemskap er aktivt. Medlemskapet aktiveres to dager etter betalt faktura, eller øyeblikkelig om man betaler med Vipps. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.