Aktiviteter i Flå IL uke 2

Postet av Flå IL den 10. Jan 2022

Telenorkarusell i Lysløypa, trimpoengjakt og håndballaktivitet denne uka!


SKI


Kom og leik på ski
Hvis den atmosfæriske elva ikke tar med seg all snøen på Fremo, starter vi Telenorkarusellen med skileik onsdag 12.01 kl 18.00 i Lysløypa på Fremo. 
Vi ordner med ulike aktiviteter spredt rundt i lysløypa.
For påmelding til årets Telenorkarusell; send barnets navn og fødselsdato til Ingunn S. Fremo, 92045010. Betaling gjøres i vipps, på nr. 504793. 200,- pr barn. Merk betalingen "Telenorkarusell." 
Pga. smittevern er skihytta stengt. Ellers gjelder samme regler som andre plasser; hold deg hjemme om du er syk og hold avstand til de som ikke er i din kohort.

                                                                                                                                                                 


TRIM

Nytt år, ny trimpoeng-sesong!

Månedens post: Flat rundløype på Langmyra, dobbel poengsum ved innsjekk i januar; 20 poeng der altså!

Flåsætra: Vi har lagt til et nytt innsjekkingspunkt i Trimpoeng-appen, som ligger på Langmyra. Du går forbi trimposten Tjukkåsen, på nord-øst siden av Storlerhaugen. Fortsett langs skitraseen og du vil få Flåsætra på høyre side. Dette innsjekkingspunktet ble lagt til for de som ønsker å gå hele langrunden på Langmyra. 


Januar-konkurranse i Trimpoeng: Vi har mange fine trimposter i Flå, og arrangerer en januarkonkurranse. For å delta; må man sjekke inn på forskjellige trimposter i løpet av Januar, hvor bokstavene kan brukes til å danne ordet "Vinter". Premien er et gavekort fra Sport 1 Melhus Torget, verdi 300 kr. Send mail innen 31.januar til leder.flail.trim@klubbkontor.no med hvilke trimposter, og du er med i trekningen. 

                                                                                                                                                    


HÅNDBALL


Håndball starter opp aktivitet i morgen, tirsdag 11.01! Dette gjelder t.o.m ungdomsskolealder. Se https://www.facebook.com/flaaoglundamohandball for mer informasjon.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.