Seterrennet 2021

Postet av Flå IL den 11. Feb 2021

Seterrennet, forhåndsinformasjon til klubbene i Melhus.pdf


FLÅ IL ski inviterer til det tradisjonsrike

SETERRENNET

Lørdag 6.mars 2021

25 km eller 32 km

5.mars 1945 ble Seterrennet arrangert for første gang. Ryktet om rennet spredte seg fort, og mange ønsket å delta. Dette illegale turrennet ble kaldt Seterrennet, fordi løypa de første årene passerte hele 8 setervoller på Flåmarka. Rennet ble noen år brukt som en test for både Rensfjell- og Birkebeiner-løpere, men har de siste årene hatt kun trimklasse.

Svært mange skiglade små og store benytter seg av løypenettet vårt på Langmyra. Seterrennet går på den andre siden av Flå, med start fra Skihytta på Fremo, forbi Fremo leir, og oppover Åsan. Denne traseen kjøres opp til Seterrenn-helga, så vi oppfordrer dere alle til å komme og oppleve Flåmarka!

Det er mange utmerkelser på Seterrennet. 1.gang bronsemerke, 4.gang sølvmerke og 7.gang gullmerke. I tillegg får man fra 10.gang fine utmerkelser for hvert 5.år. Uttrekkspremier er det også.

Skisesongen har for mange, da spesielt for de aktive, vært veldig amputert! Vi håper å kunne få arrangere dette rennet, og vi må ta hensyn til gjeldene smittevernregler. Påmelding ønsker vi derfor å ha i forkant av rennet. Informasjon om påmelding, betaling uthenting av utmerkelser og parkering vil komme!

Vi ønsker dere alle velkommen til en flott dag på ski i Flåmarka!

Har dere spørsmål, så ta kontakt med

Svanhild Engan 92248146


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.