Takk for 2019 - velkommen 2020!

Postet av Flå IL den 30. Des 2019

Jubileumsåret 2019- En stor takk til bygda

For et år, for ei bygd, og for en idrettsglede! Jubileumsåret 2019 har vært preget av engasjerte medlemmer som har gitt ledelsen i idrettslaget inspirasjon og motivasjon til nye aktiviteter og tilbud.

Jubileumshelga i februar ble et stort høydepunkt, med idrettsfestival, bygdakafé, jubileumsfest, revy, festmiddag, æresutmerkelser og fest på lørdag. Og Flåbyggen sov ikke bort søndagen, for da var det Dagens Løype på Langmyra, med servering både i brakka og i Ulvehiet.  Jubileumshelga gav bygda fantastiske og uforglemmelige opplevelser.


Flå IL fikk tildelt det ærefulle oppdrag å holde 17.maitalen, sammen med medjubilant Flå kirke. Vi takker for tilliten.

I august ble det arrangert tur til Kråkfjellet, hvor vi markerte Kong Olav V og statsminister Per Borten sitt besøk på Kråkfjellet 13. august 1969, samt vårt eget jubileum. Over 100 spreke deltakere i alle aldre deltok på turen i et aldeles nydelig sommervær. Aldri har det vel før vært samlet så mange spreke og blide folk på toppen av Kråkfjellet.

Nytt av året var Trimapp´n fra Trimavdelinga. Aldri hadde vi vel trodd at den skulle fenge bygdas innbyggere i så stor grad som den har gjort! Engasjementet har vært stort, og kampen mellom sambygdinger, naboer, familiemedlemmer har vært stor og engasjerende. Mange har kommet seg ut av sofaen og i trim-modus. Dette tiltaket er noe vi selvfølgelig tar med oss inn i året som kommer, og selvfølgelig nuller vi ut poengsummen, slik at alle starter på 0 poeng 01.01.2020. Se mer info her:

Flåtrimmen 2020

I forbindelse med jubileet ønsket Flå IL å gi en gave tilbake til medlemmene og til bygda. Et mangeårig ønske om en ny tursti ble i løpet av 2019 oppfylt! 19. september var det offisiell åpning av Styrkestien. Dette er en sti med lett tilgjengelighet, og brukes nå hyppig av barnehage, sfo, skole, foreldre som venter på at ungene trener ved Flå skole og alle andre trimmere i alderen 0 til godt over 90 år! Det har til tider vært nærmest køgåing på stien, og det gleder ledelsen i idrettslaget. 

Foto Styrkestien: Ingrid Eggen Vårvik

Vi ønsker å takke alle som stiller opp og bidrar til at vi kan opprettholde og videreutvikle aktiviteten i vårt lokalsamfunn. All den idrettsglede vi opplever ute i skiløypa, langs turstiene, i gymsalen, på fotballbanen og i våre håndballhaller er ikke mulig uten innsatsen fra frivillige og foreldre. Og for ikke å snakke om alle dere som har bidratt med dugnadstimer på våre uteanlegg, vi kan ikke få takket dere nok! Dere er uunnværlige!

Gjennom året har Flå IL gjennomført mange aktiviteter for store og små, og vi har lagt vekt på å gjennomføre flere aktiviteter hvor både barn og voksne trener sammen. Dette ble en stor suksess, som vi tar med oss videre!

Idrettslaget har gjennom året opplevd markant økning i antall deltakere i alle avdelinger. Dette gleder oss stort. Med økt antall deltakere skaper vi bredde, og gjennom bredde skaper vi et livslangt positivt forhold til fysisk aktivitet. Og vår filosofi er at uten bredden kan vi heller ikke skape enere. Sammen kan vi løfte alle til å bli mer fysisk aktive, på hvert sitt nivå. 

Vi ønsker alle medlemmer, sambygdinger og samarbeidspartnere et godt nytt år, og inviterer dere alle inn i 2020 – Lekens år! Nå skal vi leke oss i form, store som små. Planene for 2020 er kommet i postkassa di, og følg med på sosiale medier gjennom hele året.


Nyttårshilsen fra leder Flå IL

Berit Bolland


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.