Jubileumstur på Kråkfjellet

Postet av Flå IL den 11. Aug 2019

Over 100 spreke trimmere i alle aldre tok turen til Kråkfjellet søndag 11. august i et nydelig sommervær. Flå IL og Lundamo IL arrangerte felles tur fra Samsjøen for å markere kong Olav V og statsminister Per Borten sitt besøk på Kråkfjellet 12. august 1969. 

I lang lang rekke fra Samsjøen.

Flere benyttet seg av tilbudet om buss til Samsjøen og fulgte KIM-merket rute til toppen. Andre kom fra hytter ved Håen og omegn, mens noen hadde til og med tatt turen gjennom hele Flåmarka for å nå toppen.


Kråkfjellet ligger på grensa mellom Melhus og Klæbu, og er Klæbu kommunes høyeste fjell med sine 817 moh. Når Klæbu blir en del av Trondheim kommune i 2020, vil Kråkfjellet bli Trondheims høyeste topp.


Minnesteinen som er satt opp på Kråkfjellet. Her kan dere lese mer om turen til kong Olav V og statsminister Per Borten for 50 år siden i Trønderbladet.


Det ble en meget flott tur i et strålende sommervær med 23 grader på toppen. Folk i alle aldre tok turen til Kråkfjellet og det var en godt fornøyd gjeng som samlet seg rundt varden. Denne turen var også et bidrag i forbindelse med Flå ILs 125 års jubileum i år.


Flå IL ønsker å takke alle som var med på å gjøre denne turen til en fin og minnerik tur. Aldri har det vel før vært samlet så mange spreke og flotte folk på toppen av Kråkfjellet samtidig! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.