Vel overstått jubileumshelg i Flå IL!

Postet av Flå IL den 10. Feb 2019

TUSEN TAKK til alle som gjorde Flå ILs jubileumshelg til en fantastisk og uforglemmelig opplevelse! 

Den ble gjennomført som planlagt og startet med idrettsfestival og kanonball- og innebandyturnering i gymsalen på Flå skole lørdag formiddag. Kampviljen og konkurranseinnstinktet var det ingenting å si på! 6 lag og ca 30 stk deltok på turneringa. Laget Låkkårtjønnrena bestående av Håvard Ler, Jørgen Holte, Reidar Einvik, Beate Bolland Røe og Emma Reitan vant knepent sammenlagtseieren og fikk hvert sitt gavekort fra Sport1 Melhus. Dommere var Jon Olav Røsbjørgen og Erlend Vistnes. Dag Alexander Gamst holdt orden på resultatene og oppdaterte deltagere og publikum med en solid speakertjeneste underveis. Marianne Bollandsås og Kirsten Stordal stekte sveler og solgte masse godt i kiosken ute i gangen hvor både turneringsdeltagere og andre kunne kose seg. Ute var det full aktivitet både i skibakken og på skøyteisen. Endre Hugdal Jr og gode hjelpere hadde lagt alt til rette for en super utedag for småbarnsfamilier. 

Vinnerlaget Låkkårtjønnrena.

I kampens hete.

Speaker Dag Alexander Gamst, dommere Jon Olav Røsbjørgen og Erlend Vistnes.

Damene i kiosken Marianne Bollandsås og Kirsten Stordal.

Bygdakafeén utenfor gymsalen.

Kl 18:00 startet Jubileumsidrettslagsfesten i Flå Samfunnshus som var nydelig pyntet av Rita Bolland, Aina Reitan og Siw Irene Skjetne. De 175 gjestene kunne mingle til taffelmusikk servert av Johan Krogstad, Sigve Granlund og Trond Erik Krogstad før det hele ble satt i gang med revy om livet i Flå. Og dette bød på mange latterkuler fra publikum da Heidi Bolland, Marthe Buan Bolland, Eli-Marie Rolseth, John Ola Snuruås og Sigve Granlund bød på revyinnslag av ypperste klasse. Lyd og lys ble styrt av Per Einar Iversen og regiansvarlig var Kari Langland. Musiker var Trond Erik Krogstad.

Mingling før festen starter.

Husbandet bestående av Johan Krogstad, Sigve Granlund og Trond Erik Krogstad.

Den fantastiske revygjengen bestående av John Ola Snuruås, Heidi Bolland, Eli-Marie Rolseth, Marthe Buan Bolland og Sigve Granlund.

Våre eminente toastmastere for kvelden Jon Røstum og Reidar Einvik. Maria Langland var ikke tilstedet på bildet.


Toastmasterne Maria Langland, Reidar Einvik og Jon Røstum geleidet oss trygt og humoristisk gjennom resten av kvelden. Nydelig koldtbord fra Stensås Catering i Sokndal ble disket opp i «litj-salen». Varaordfører Stine Estenstad og leder for Melhus Idrettsråd Ruth Laila Berge hadde begge med gaver til Flå IL som ble overrakt og begge holdt taler. 

Etter middagen var det tid for utdeling av æresutmerkelser. Leder Gunnar Senneset ledet utdelingen på en høytidelig og fin måte. Disse ble tildelt medalje og diplom for sin ekstraordinære innsats for Flå IL:

 1. Ketil Reitan – Flå ILs Æresmedlemskap
 2. Arnstein Holte – Flå ILs  Fortjenestemedalje
 3. Ivar Bjørgen - Flå ILs  Fortjenestemedalje
 4. Kjell Tangvik - Flå ILs Fortjenestemedalje
 5. Esten Engan - Flå ILs Fortjenestemedalje
 6. Wenche Gråbak - Flå ILs Fortjenestemedalje
 7. Knut Bjørnar Granheim - Flå ILs Fortjenestemedalje
 8. Magne Lundemo - Flå ILs  Fortjenestemedalje
 9. Even Teialeret - Flå ILs Fortjenestemedalje
 10. Ragnhild Røsbjørgen - Flå ILs  Fortjenestemedalje
 11. Berit Bolland - Flå ILs  Fortjenestemedalje
 12. Dag Alexander Gamst – Årets stemme

Æresutmerkelser 2019.

Æresmedlem Ketil Reitan holdt en flott takketale.

De uunnværlige og supre hjelperne på kjøkkenet og i baren. Tusen takk!

Kaker til kaffen sponset av Melhus banken, tusen takk! 

Tilslutt ble det musikk og dans med Arve Grytbakk som holdt liv i dansefoten uti de små nattetimer.

Men Flåbyggen sov ikke bort søndagen. Dagens løype i regi Trondhjems skiklubb var på Langmyra. Skisportens venner stilte med gratis kaffe, saft og nystekte vafler i brakka ved parkeringa. I gapahuken ved Ulvtjønna hadde Trimavdelinga tent bål og serverte saft og godsaker til de som kom forbi. Parkeringsplassen var full og til tider kunne man oppleve å gå i kø. 


Stolt over å være Flåbygg etter denne helga her! Tusen takk! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.