Medlemskontigent Flå IL 2018

Postet av Flå IL den 4. Nov 2018

Faktura for medlemskontingent i Flå IL for 2018

I disse dager sendes faktura for medlemskontingent i Flå IL ut til medlemmene. Faktura er sendt både på epost og i brevs form, for å sikre at vi når alle sammen.

På grunn av det nye personvernreglementet opplever vi at «familierelasjoner» i medlemssystemet er opphevet, og mange medlemmer har fått tilsendt faktura på enkeltmedlemskap. Vi ber dere som skal betale familiekontingent se bort fra epost med faktura for enkeltmedlemskap. Denne faktura er kreditert, og korrekte fakturaer skal nå være sendt ut.

Hvis du har spørsmål til faktura/medlemskap, vennligst ta kontakt med nestleder Berit Bolland,berit.bolland@gmail.com/ tlf 48127674.

Faktura betales fortrinnsvis via din bruker påwww.minidrett.no.
I Minidrett kan du også sjekke om du har lagt til alle familiemedlemmer, og om det er registrert riktig postadresse/epostadresse på deg og dine familiemedlemmer. Riktige opplysninger i Minidrett vil lette arbeidet veldig mye for oss i Hovedstyret i Flå IL, og resultere i at Flå IL kan sende faktura kun pr epost, og slippe utgifter til brev/porto. På forhånd takk for hjelpa.

MEDLEMSKAP I FLÅ IL FORPLIKTER IKKE TIL ANNET ENN Å FÅ VÆRE MED I ET SPORTSLIG OG SOSIALT FELLESSKAP I BYGDA VÅR! JO FLERE MEDLEMMER VI BLIR, JO MER TILSKUDD FÅR VI TILDELT FRA DET OFFENTLIGE.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.