Premieutdeling Flå IL 2018

Postet av Flå IL den 13. Mar 2018

Glad gjeng fra 2. klasse som vant fruktkorga fra Prix Ler for prosentvis flest deltagere i årets skikarusell. Gratulerer!

Mandag 12. mars ble det arrangert hyggekveld med premieudeling i gymsalen på Flå skole. Det ble først delt ut premier for deltagelse i årets skikarusell. Over 100 stk har deltatt på vinterens poengrenn og skileik i lysløypa på Fremo. Det ble rettet en stor takk til to hjelpsomme damer, Anne Reitan og Nordhild Forsell,  som har stekt vafler i skihytta til glade skibarn og voksne hver onsdag etter jul. Ett poengrenn ble avlyst pga strømbrudd, men ellers har alle de seks andre skikarusellarrangementene blitt gjennomført i fantastiske vinterforhold. Våre trofaste tidtakere Anders Stensås, Andreas Stensås og Øyvind Mellingen ble også takket samt løypekjørerne som sørger for perfekte spor, både i lysløypa og på Langmyra gjennom hele vinteren: Jon Olav Eidsmo, Jørn Bolland, Esten Engan, Ketil Reitan, Ivar Bjørgen og Arnstein Holte.

Trimavdelinga fortsatte kvelden med premieutdeling til spreke Flåbygg som har besøkt trimpostene utover Flåmarka og forøvrig rundt omkring på Ler samt deltatt på ulike arrangement. Årets Flåtrimmer 2017 ble trukket og det ble Ivar Øian, gratulerer! Vår kjære leder i trimavdelinga, Kari Johanne Einvik, går av etter 6 år i vervet. Hun ble takket av med gave og blomster fra Flå IL og trimavdelinga. Hun har gjort en særdeles utmerket jobb for trimavdelinga og Flå IL.

Til slutt ble det uttrekningspremier for årets nysatsing: Flå Challenge. Hele 63 stk var nominert. Her var det mange uttrekkspremier og denne seansen ble ledet av trenerne for basistreninga, Vegard Stav og Jan Magnus Røsbjørgen. Hovedpremien, som var overnatting på ei av Trondhjems Turistforeningshytter, ble vunnet av Arild Borren. Trond Henrik Reitan fikk premie for å ha deltatt på flest ulike typer treninger, Eli Losen fikk premie for fleste antall ganger på trening og familien Bård og Ann Kristin Eggen fikk premie for årets Challenge familie. I tillegg var det flere vinnere av flotte uttrekkspremier som aktivitetsarmbånd Mio Slice-aktivitetsarmbånd, bøker, osteskrin fra Tine og fruktkorg fra Rema1000. Gratulerer til alle!

Det ble og vist bildekavalkader fra ski, trim og Flå Challenge. Vi i Flå IL vil takke alle som kom på hyggekvelden.

Over 150 stk møtte opp i gymsalen på Flå skole for premieutdeling.

Fornøyd gjeng fra 1. klasse med premie og diplom for godt gjennomført skikarusell.

3. klasse.

Leder av trimavdelinga Kari Johanne Einvik ble takket av for en strålende jobb for Flå IL i 6 år.

Spreke Flåbygg som har besøkt minst 12 av de 19 trimpostene til trimavdelinga samt deltatt på ulike arrangement.

Hele 63 stk i alderen 12-70 år gjennomførte årets Flå Challenge og var dermed kvalifisert til å være med i kampen om mange fine uttrekkspremier. Godt jobba!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.