UKEBREV FLÅ IL UKE 5: Halvveis i Flå Challenge!

Postet av Flå IL den 28. Jan 2018


Nok ei innholdsrik uke over for aktive Flåbygg! Uka startet med et forrykende oppmøte på basistreningene mandag: Over 50 små og store møtte opp på ukas første treningsmulighet i Flå IL regi. Det gror i håndballmiljøet og, hele 17 stk var på J10/G10 trening i Lundahallen tirsdag. 

På tirsdagsstepen var det og over 20 ivrige damer som fikk danset og styrket seg svette. 

Onsdag var det klart for sesongens første poengrenn. Men rett før start gikk strømmen i bygda. Det stoppet imidlertid ikke de som allerede var på plass: unger og voksne brukte hodelykt og fikk gått og lekt seg i lysløypa! Løsningsorientert gjeng. 

Torsdag var det mange på styrketreninga og likedan på basistreninga senere på kvelden. Over 40 stk tilsammen på disse øktene!

Og nok ei nydelig vinterhelg ble det. Det er nå registrert over 2000 passeringer i bommen opp til Langmyra! 

Og for alle håndballinteresserte: Både dame- og herrelaget vant sine hjemmekamper i Horghallen lørdag.

Søndag ble det årlige sonerennet på ski, Flårennet, arrangert med rekordoppslutning da hele 170 stk stilte til start.

Flårennet 2018

Mandag 29.01:

❄️ 18:00-19:00 Skitrening i lysløypa på Fremo. Kom og bli med på ei artig skiøkt! Det er ikke for sent å bli med på ski, så kom gjerne og prøv. Samarbeidsklubbene har skitrening på Ler i klassisk stil. Smøretips blir lagt ut på Facebook, Flå il ski, ca kl 16.30 samme dag. Det blir smøreservice fra kl. 17.30 ved skihytta (ta med festesmøring og prøv først selv).

❄️ 19:00-20:00 Basistrening for ungdom (og voksne) i gymsalen med Vegard Stav og Jan Magnus Røsbjørgen. Styrke-, spenst-, hurtighet,- og beveglighetstrening. Med andre ord: litt av hvert for alle og enhver. 

❄️ 20:00-21:00 Basistrening for voksne i gymsalen med Vegard og Jan Magnus. Styrke-, spenst-, hurtighet,- og beveglighetstrening. Med andre ord: litt av hvert for alle og enhver. 

Tirsdag 30.01:

❄️ Måneskinnstur på Langmyra. 

❄️  20:00-21:00 Step og styrketrening i gymsalen med Ragnhild Nyhus Røsbjørgen.

Onsdag 31.01:

Poengrenn i lysløypa på Fremo, se info:

Skikarusell 2018

❄️ 20:00-21:30 Fotball for gøy! Uhøytidelig fotballtrening for voksne i gymsalen. Kom og bli med!

Torsdag 01.02:

❄️ 18:45-19:45 Sirkeltrening i gymsalen med Jorun Gråbak Holte. Stasjonsstyrketrening for alle. Før kalte vi det seniortrim, men alle som ønsker er velkommen uansett alder! Vi utfordrer flere herrer å gi seg med, dette er enkel, men effektiv trening!

❄️ 20:00-21.30 Basistrening for ungdom og voksne i gymsalen med Vegard og Jan Magnus. Lignende opplegg som på mandager, men det kan variere fra gang til gang. 

Fredag 02.02:

19:30-21:00 Teknikktrening i Horghallen

Teknikktrening Horghallen 


Info om Flå Challenge:

Flå Challenge vinter 2018

Meld din interesse og trykk liker/interessert/skal på facebook arrangementet her:

Flå Challenge facebook arrangement

Registrering for Flå Challenge gjøres på hver trening hvor du skriver opp navnet ditt og krysser av for Challenge. Denne uka er det basistreninger, måneskinnstur på Langmyra, step, poengrenn i lysløypa, fotball, styrketrening og teknikktrening håndball som er tellende i challengen. Og vi er halvveis. Kanskje kommer det en overraskelse?!

Og i helga kan dere fortsatt oppleve ekte håndballglede i Horghallen, sjekk kamper i kalenderen her på hjemmesiden og følg med på facebooksiden Flå og Lundamo håndball.

Kan og melde om fremdeles flotte forhold på Langmyra: Sjekk løypestatus her:

Skisporet Langmyra

Månedens trimpost januar er Tjukkåsen og for februar blir det Lomtjønnposten:

Tjukkåsen

Lomtjønnposten Beskrivelse fra 2017.

VELKOMMEN TIL EN NY OG AKTIV UKE I FLÅ IL!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.