UKEBREV FLÅ IL UKE 2: Flå Challenge igang!

Postet av Flå IL den 6. Jan 2018


Da har startskuddet for vinterens challenge gått, og det er aldeles ikke for sent å hive seg med! Nå har vi fått inn enda flere flotte premier som aktivitetsmålere og bøker i tillegg til overnatting fra Trondhjems turistforening. Dette er premier som trekkes ut blant alle deltagerne på Challengen på premieutdelingen 12. mars.

Mer info:

Flå Challenge vinter 2018

Meld din interesse og trykk liker/interessert/skal på facebook arrangementet her:

Flå Challenge facebook arrangement

Registrering for Flå Challenge gjøres på hver trening hvor du skriver opp navnet ditt og krysser av for Challenge. Det ble ikke lagt ut liste på fotballtreningen onsdag 03.01, men det ordnes til neste trening. Disse mulighetene har du i uka som kommer:

Mandag 08.01:

❄️ 19:00-20:00 Basistrening for ungdom (og voksne) i gymsalen med Vegard Stav og Jan Magnus Røsbjørgen. Styrke-, spenst-, hurtighet,- og beveglighetstrening. Med andre ord: litt av hvert for alle og enhver. 

❄️ 20:00-21:00 Basistrening for voksne i gymsalen med Vegard og Jan Magnus. Styrke-, spenst-, hurtighet,- og beveglighetstrening. Med andre ord: litt av hvert for alle og enhver. 

Tirsdag 09.01:

❄️ 20:00-21:00 Step og styrketrening i gymsalen med Ragnhild Nyhus Røsbjørgen.

Onsdag 10.01:

Oppstart skikarusell i lysløypa på Fremo, se info:

Skikarusell 2018

❄️ 20:00-21:30 Fotball for gøy! Uhøytidelig fotballtrening for voksne i gymsalen. Kom og bli med!

Torsdag 11.01:

❄️ 18:45-19:45 Sirkeltrening i gymsalen med vikar for Jorun Gråbak Holte. Stasjonsstyrketrening for alle. Før kalte vi det seniortrim, men alle som ønsker er velkommen uansett alder!

❄️ 20:00-21.30 Basistrening for ungdom og voksne i gymsalen med Vegard og Jan Magnus. Lignende opplegg som på mandager, men det kan variere fra gang til gang. 


Og til neste helg kan dere også oppleve ekte håndballglede i Horghallen, sjekk kamper i kalenderen her på hjemmesiden og følg med på facebooksiden Flå og Lundamo håndball.

Kan og melde om fremdeles flotte forhold på Langmyra: Sjekk løypestatus her:

Skisporet Langmyra

Månedens trimpost er Tjukkåsen:

Tjukkåsen

VELKOMMEN TIL EN NY OG AKTIV UKE I FLÅ IL!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.