Lederkurs for ungdom 15-19 år

Postet av Flå IL den 29. Nov 2017

Interessert i lederkurs for ungdom?


Er du mellom 15 og 19 år og interessert i idrettslagsarbeid? Sør Trøndelag Idrettskrets arrangerer lederkurs for ungdom første helga på februar 2018.

Vi i Flå IL ønsker å få inn ungdom i styre og stell slik at dere kan være med å påvirke idrettslagets tilbud til medlemmene av idrettslaget. Vi har lyst til å gi 2-4 ungdommer på Ler mulighet til å bli med på dette kurset for å kunne engasjere seg i det arbeidet vi i Flå IL gjør for å gi folk i bygda et godt aktivitetstilbud. Send oss i Flå IL (ragnhild.rosbjorgen@ntnu.no) en søknad innen 10. desember 2017 med begrunnelse hvorfor du ønsker å delta på dette kurset. Flå IL betaler kurset. 

 

Mer info om kurset her:

Trenerkurs for ungdom 2018

 

Dette er kurset for deg som har lyst til å bidra i eget idrettslag, treffe ungdom på tvers av idrettene, lære mer, ha det gøy og sosialt, samt bygge nettverk!

 

 

Praktisk info

· Hva? - Kurs for engasjert ungdom som ønsker å gjøre en forskjell i idrettslaget

· Mål? – Få flere unge ledere i norsk idrett

· Hvordan? - Kurset består av en undervisningshelg pluss en lørdag, samt en praksisoppgave mellom første og andre samling

· Hvem? – Engasjert ungdom mellom 15 og 19 år

· Når? Første samling: Fredag 3. til søndag 5. februar 2017 Start fredag kl 1700 og avslutning søndag kl 1500.

· Andre samling: Lørdag 22. april 2017 - dagsamling

· Hvor? - MOT-campen på Gråkallen i Bymarka, Trondheim.

 

Målsetting: Kurset skal gi ungdom de verktøy og den kompetansen de trenger for å ta på seg ulike verv (trener, styremedlem, dommer mm) og engasjere seg i sitt idrettslag og i norsk idrett.

 

Mvh

Flå IL

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.