Trener's hjørne, Herrer 4. div. 29.10.2017

Postet av Flå IL den 30. Okt 2017

Kamp 29.10.2017, Flå/Lundamo/Støren - Surnadal  30-23

Trener: Kim Ulriksen1. Hva synes du om kampen? 


Artig kamp! Mye tempo fra vår side, kanskje litt utenfor det vi beherker til tider, men skal vi ha det slik må vi presse ytterkantene av komforsonen.

2. Hva synes du kunne ha blitt gjort bedre? 


Vi kunne ha hatt mere stabilitet i forsvar. Noen på laget gjorde en kjempejobb i forsvar. Hadde alle vært like mye på hugget så hadde vi hatt 10-12 mål mindre i mot oss. Til tross for at dette ble en kamp hvor vi spilte 85% forsvar og 15% angrep, så vinner vi første omgang med 14-9 og andre omgang med 16-14. I og med at vi har stort sett jobbet forvar til nå i sesongen så er dette ikke et optimalt resultat mot et slikt lag som vi møtte. Vår generelle vilje og evne til å blokke er også alt for dårlig. Vi har et par som gjør dette fryktløst og ansvarsfullt, men vi trenger alle der.
I angrep hadde vi kunnet begrense tekniske feil som igjen hadde gjort noe med resultatet. Vi har endel å jobbe med når det kommer til å være samspilt. Samspilt med strek, samspilt med avtaler.

3. Hva synes du gikk bra i kampen?

Nok en gang viser vi hvilken spillergruppe vi har. Vi vinner nok en gang på enkeltprestasjoner og småspill i mellom få personer. Dette er en enorm ressurs som jeg håper vi kan få melket maks av når vi har begynt å bli skikkelig samspilt.
I forsvar har vi også jobbet litt med å få satt en forsvarsavtale som kalles "fella". Når sideback til motstander slipper ball ned til kantspiller så markerer vår midtback ut motstanders midtback og våre sidebacker gjør klar til snapping eller duell med motstanders sidebacker. De gangene dette ble gjennomført så slet motstander.

4. Hva bør vi bli bedre på? 


Genelrelt samspill i forsvar og angrep. Vi må bli mere kjent med hverandres valg og spillevaner. I forsvar må vi bli enda ivrigere til å holde motstander på avstand til målet vårt og samtidig bli mye flinkere på fotflytting, blokking og dueller.
I angrep må vi bli flinkere til å sette fart sammen når vi har gjenvunnet ballen. Vi bli ofte for seine til å flytte ball til riktig person i denne fasen. Kommer vi oss ikke gjennom på dette må vi etablere og da må vi bli flinkere til å iverksette struktur på spille vårt slik at vårt etablerte angrepsspill ikke blir så lottopreget og basert på enkeltindivider.

Målscorere:

Markus 7, Andreas 7, Robert 4, Amund 2, Magnus 2, Jo 2, Endre 1, Lars Ole 1, Marcus


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.