Flå IL nominert til NTEs konkurranse

Postet av Flå IL den 11. Jun 2017

Flå IL er ett av 100 lag som er nominert til å bli med på Nord-Trøndelag Elektrisitetsverks (NTE) konkurranse "Laget mitt". Her kan Flå IL vinne pengepremie, 300 000,- skal fordeles. De 17 lagene som får flest stemmer vinner en pengepremie. De to lagene som får flest stemmer får 50.000 kroner, mens de 15 neste lagene får 10.000 kroner hver. I tillegg vil vi gjennomføre en trekning den 19.juni, der fire øvrige nominerte får 10.000 kroner hver. Det kjøres også en konkurranse på Instagram, der de to bildene som er tagget med #ntelagetmitt og som får flest likes vinner 5.000 kroner hver.


* Avstemningsperioden er kort – den går fra mandag 12. juni kl 12 til mandag 19.juni kl 12.


* Vi vet fra tidligere år at de som stikker av med de to hovedpremiene på 50 000 kroner gjerne har vært ganske aktive på stemmesanking. Sender dere derfor link til noen tips fra vår blogg til hvordan man kan skape engasjement og oppfordre til stemming: http://nte.no/index.php/no/blogg/privat/hvordan-far-du-folk-til-a-stemme-pa-laget-ditt


* Om du tviler på om laget ditt kan få inn nok stemmer, så har vi i også i år med en ekstra sjanse: 4 x 10 000 kroner går ut gjennom en trekning som sendes live på Facebook klokka 19 den 19.juni.


* I tillegg anbefaler vi alle å bidra i Instagram-konkurransen på emneknaggen #ntelagetmitt. Legg ut et bilde i avstemningsperioden som handler om laget ditt, merk det med #ntelagetmitt og skriv navnet på laget. 5000 kroner går til lagene på de to bildene som får flest likes innen 19.juni klokka 12.


Avstemninga starter i morgen kl 12, gå inn her for mer info og for å avgi stemme:

http://ntelagetmitt.no//


Og spre det glade budskap! Vi er et lite idrettslag, men har store planer for å gi folk i bygda, spesielt ungdom, et bedre aktivitetstilbud i høst. Følg med her på hjemmesida og på fb for mer informasjon etterhvert.

VI TRENGER DIN HJELP, SÅ STEM PÅ FLÅ IL!

http://ntelagetmitt.no//


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.