Månedens trimpost september og månedens trimpost oktober

Postet av Flå IL - Trim den 8. Okt 2023

Månedens trimpost i september var Finngangen. 33 hadde tatt turen hit og skrevet seg inn i boka ved posten. Ann Kristin Sandvik og Kristin Tangvik hadde flest; med 3 besøk hver. Lukas Sandvik Gråbak ble trukket ut som månedens trimmer - Gratulerer : Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i oktober er Lokdalen. Dette er en fin post å besøke på høsten. Man må kjøre opp til Rangåa og parkere. Det er bomvei opp dit, fra Fremo. Vi kan friste med 20 poeng for de som benytter seg av Trimpoeng-appen. 

Over her er bilde innsendt av en av de spreke trimmerne som har kvalifisert seg i "Til topps i Flå". Konkurransen varer ut høstferien; t.o.m. 15.oktober. Gå på tur til Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og  Kråkfjellet - og du er med å kvalifiserer deg i konkurransen. For de av dere som har gått på disse toppene, send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no. Har mottatt e-post fra endel, men det er ikke for sent enda :-) Så finn fram sko eller støvler, og ta turen ut på de fine toppene våre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.