Månedens trimpost mars og månedens trimpost april

Postet av Flå IL - Trim den 3. Apr 2023

Månedens trimpost i April er Styrkestien - ta turen ut og skriv deg opp i boka ved trimposten. Da kan du være den heldige vinneren av et gavekort ved Coop Prix Ler, verdi 250 kr. Ønsker du å samle trimpoeng, kan vi nevne at du får dobbel poengsum ved innsjekk her denne måneden, altså 10 poeng, ikke 5 som det vanligvis er. 

Månedens trimpost i mars var Bybotsmyra. Det var mange som hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten, ca 100 besøk til sammen. Arne Christian Guldahl og Hege Skarhaug hadde flest; med 17 besøk hver. Hege Skarhaug ble trukket ut som månedens vinner - gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

På mars arrangerte vi M-konkurranse, hvor det var om å gjøre å sjekke inn på minst 7 trimposter med bokstaven M i navnet, for å være med i trekningen av et påskeegg til påske. Takk til alle som har sendt e-post og meldt seg på, og 7 vinnere har vi trukket: Reidar Einvik, Jorid Sunnset, Kristin Tangvik, Marit N. Holte, Arne Christian Guldahl, Mona K. Hugdal og Nils Holthe- Gratulerer, påskeegg blir levert til dere tirsdag/onsdag i påskeuka, og håper det kan glede 7 turglade trimmere. 

Ønsker alle en god påske videre :-)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.