Siste innspurt av "Topp 4 i Flå"

Postet av Flå IL - Trim den 25. Sep 2022

Takk for stor deltagelse konkurransen "Topp 4 i Flå". Vi har mottatt e-post fra flere som er kvalifisert, og fristen er ikke ut enda, så det gjelder å benytte de siste September- dagene hvis du vil være med i trekningen av en t-skjorte. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no dersom du har gått på tur til Vassfjellet, Kråkfjellet, Ballfjellet og Brungfjellet. Siste mulighet blir fredag 30.september. Det er også mulig å kjøpe t-skjorten for 250 kr. 

Søndag 02. oktober blir det Kaffeservering ved Bortsvollen mellom kl 12 - 13 og i den forbindelse gjennomføres trekningen av vinneren av "Topp 4 i Flå". Det trekkes vinner av en skjorte til dame og en til herre, samt at alle barna som er kvalifisert får hver sin t-skjorte. 

Informerer med det samme om at vi i Trimavdelinga jobber for at Styrkestien skal oppbygges etter flommen. Vi holder på å ordner med entreprenør som kan utføre jobben, samt søker om støtte fra Landbruksdirektoratet "Naturskadeordningen". Denne jobben kan ta litt tid, men vi håper at stien blir like fin som den var før flommen. Nå er det ekstra morro å se den fine naturlekeplassen som ansatte ved barnehagen i Flå har laget ved Gapahuken i Styrkestien. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.