Takk for innsatsen Marthe!

Postet av Flå IL - Trim den 4. Sep 2022

Marthe Buan Bolland har vært viktig medlem for Trimavdelinga siden 2016. Hun er godt kjent i marka, god til å markere turstier, blid og positiv - så henne vil vi savne. Her er bilde fra forrige møte i Trimavdelinga, hvor vi fikk takket henne av.

Nå er September i gang, og vi er kommet i gang med "Til Topps i Flå" - hvor det er om å gjøre å bestige Kråkfjellet, Ballfjellet, Brungfjellet og Vassfjellet i løpet av måneden. Poengsummen for å sjekke inn på toppene er doblet, så man kan få et forsprang om man sjekker inn i September. Vi fikk produsert en T-skjorte i fjor, hos Marcin, ved North East Print ved "Det gamle hjørnet". På t-skjorten er det bilde av fjelltoppene og logo "Til topps i Flå". Dersom man sjekker inn på postene er man med i trekningen av en slik skjorte; en Dame- og Herremodell. I tillegg har vi tenkt at alle barna som sjekker inn i konkurransen skal få hver sin t-skjorte. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no, og du er med i trekningen. Det er også mulig å få kjøpe t-skjorte, den koster 250 kr.  

Blukkuåsen var månedens trimpost på august. Vi har ikke rukket å lest av månedens vinner - mer info kommer ved neste postering. Månedens post for September er Ballfjellet - vi ønsker alle en fin tur, og endelig har vi litt sol. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.