Månedens trimpost juli og månedens trimpost august

Postet av Flå IL - Trim den 6. Aug 2022

Månedens trimpost for august er Blukkuåsen, du får 20 poeng ved innsjekk her i august. Det vokser og gror overalt, samt oppe ved posten. Det er vanskelig å holde buskaset unna, selv om vi har klipt med kantklipper, for å fjerne det verste. 

Månedens trimpost på juli var Raudsand, og mange tok turen hit. 98 innsjekk er registrert på trimappen. Avlesning er bare gjort via app nå i juli, for å forenkle jobben for trimavdelinga i ferietida. Heidi Bolland hadde flest besøk, med 14 innsjekk. Og den som er trukket ut som månedens trimmer er Wenche Gråbak, gratulerer - Gavekort på Prix Ler kommer i posten til deg.

Vi lever i en travel tid, men høster godt av den gode innsatsen som er lagt i Trimavdelinga gjennom flere år. Det er fint å se for oss som er med i Trimavdelinga nå. Et godt grunnlag, som har resultert i at vi har fine trimturer til mange trimposter, med plakater og oppslag som skal være til informasjon. Så selv om det vokser og gror overalt, og vi ikke rekker å rydde like godt som vi skulle ha gjort, så ta turen ut! Stien opp til Blukkuåsen er bratt og pulsen går opp. Belønninga får du når du kommer til toppen, hvor du kan sette deg på benken og nyte den fine utsikten. Nedenfor ligger noen bilder - og flere får du ved å ta turen ut selv, ønsker alle en fin tur ut!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.