Månedens trimmer Desember og månedens trimpost Januar.

Postet av Flå IL - Trim den 2. Jan 2022

Månedens trimpost på Januar er Flat Rundløype på Langmyra. På kartet ovenfor er Flat Rundløype markert rundt. Denne løypa er fin for de som ikke er glad i bakker, og man får 20 poeng ved innsjekk i Trimpoeng-appen i Januar. 

Månedens trimpost for Desember var Bybotsmyra. Det var 98 innsjekk i appen, og Geir Bollandsås og Arne Christian Guldahl hadde flest, med 14 innsjekk hver. Geir Bollandsås ble trukket ut som tilfeldig vinner - Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg, gratulerer!

Kåring av "Årets Flåtrimmer 2021" står snart klar for tur! Trimplan for 2021 kan leveres i postkasse til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18 (postkassestativ ved parkeringsplass Flå Skole) eller send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med utfylt trimplan. Fristen er 31. januar. Flere av arrangementene i 2021 ble avlyst grunnet Covid-19 pandemi, og kravet om deltagelse på arrangement er endret, slik at man er kvalifisert dersom man har deltatt på 2 av arrangementene til Trimavdelinga, og ikke et krav om deltagelse på 4, som det står på Trimplanen. Ellers må man ha besøkt minst 14 Trimposter og være medlem av Flå Idrettslag for å være kvalifisert. 

Ønsker at alle sammen kan få en fin start på 2022! Det er kommet snø og forholdene er fine på Langmyra, takket være de flinke løypekjørerne! Anbefaler en tur hit for de som er glade i å gå på ski. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.