Minner om: Aktivitetsdag med Trim 2. og 9. august for alle mellom 0 og 100 år

Postet av Flå IL - Trim den 4. Jun 2021


Dato:                                               Aldersgruppe:

 2. august og 9. august 2021.           0 – 100 år.

Oppmøte:

Styrkestien, ved Eika kl. 16:30 – 18:30 begge dagene. Parkering på Flå skole og barnehage, følg gangfeltet opp byggefeltet og ta andre til høyre, da ser dere en grusvei og en råd låve. Følg denne og hold til venstre på grusveien, dere ser ei stor eik og en benk. Dette er oppmøtestedet.

Påmelding: 

Navn og alder på deltaker (navn og telefon på foresatt) sendes innen 25.07.21   leder.flail.trim@klubbkontor.no Vær rask ute med påmelding da det er plass til 20 deltakere per dag. Deltakerne vil bli delt inn i grupper for bedre kontroll på smittevern. 

Om arrangementet: 

Arrangementet er delt over to dager, det er kun mulig å melde seg på en dag for å sikre at så mange som mulig får mulighet til å delta. Det vil bli publisert på hjemmesiden og Flåils facebookside dersom det er ledige plasser etter påmeldingsfristen og det åpnes da for at barna kan delta på begge dagene. 

Innholdet på dagene vil bli likt. Lang styrkestien vil det være ulike aktivitetsposter som deltakerne skal igjennom. Aktivitetene vil være blant annet risposekasting, ringspill, tautrekking mm. 

Det vil bli servert enkel mat, brukt og smoothie til deltakerne. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.