Det er fortsatt ledige plasser på bussen tur/retur Samsjøen på søndag😊

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 6. Aug 2019

Det er fortsatt ledige plasser på bussen tur/retur Samsjøen på søndag. Det blir også 100 trimpoeng til den som blir med til toppen av Kråkfjellet😊🤩 Kom å bli med på tur. 

JUBILEUMSTUR TIL KRÅKFJELLET

I august 2019 er det 50 år siden Kong Olav og Statsminister Per Borten var på tur på Kråkfjellet. I den forbindelse inviterer Flå IL, i samarbeid med Lundamo IL, dere alle til å bli med på jubileumstur.


Søndag 11.august 2019 går vi i samlet tropp fra Samsjøen kl 11:00. For å komme til Samsjøen tar du av opp Lundadalsvegen, ved Lundamo Legesenter. Du kjører 23 km for å komme til Samsjøen. For deg som kjører egen bil, husk bomavgift. Når du kommer fram, tar du til venstre og kjører ca 150 meter til parkering. 


Vi oppfordrer til å benytte dere av felles busstransport, fra Prix Ler kl 09:45 og fra Lundamo Barneskole kl 10:00.

Kr 100,- pr pers. Kr 300,- pr familie.


Fortsatt ledige plasser på bussen t/r Samsjøen. Ta kontakt med leder i Flå IL Trim, Line Ljøkjell på tlf 995 55 067.


Turen opp til Kråkfjellet er både i skog-, myr- og fjellterreng. Du ser Kråkfjellet rett nord for parkeringa. Turen er ca 7,2 km lang en vei, og vi følger KIM - merket sti oppover. Vi har med guide, og går i samlet tropp, og du trenger derfor ikke å være kjent i området fra før. Vi håper flest mulig har lyst til å bli med på tur. Ta med deg familien, en venn eller flere. Ta på gode sko som tåler vann, ta med nistemat, rikelig med drikke og godt humør.  Håper du blir med!  


For de som ønsker det, blir det mulighet til å ta hjemturen til fots gjennom Flåmarka ned til Rangåa. For spørsmål om dette, ta kontakt med Berit Bolland, tlf 48127674.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.