Månedens trimpost mars og månedens trimpost april

Postet av Flå IL - Trim den 1. Apr 2022

Månedens trimpost på mars var Bybotsmyra. Det var 234 registrerte innsjekk via Trimpoeng-appen og ca 20 personer hadde skrevet seg inn i trimboka. Ragnhild Braseth Ljøkjell hadde flest; med 44 innsjekk og det var hun som ble trukket ut som tilfeldig vinner også - Gratulerer - gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost på April er Styrkestien, og du får 10 poeng ved innsjekk her i April. Vi har hatt møte i Trimavdelinga og diskutert hvordan vi gjør det med trekning av månedens trimpost framover: Vi kommer til å gjennomføre trekning kun blant de som har skrevet seg inn i Trimbøkene, og ikke lenger via Trimpoeng-appen. Ikke alle har Trimpoeng-appen, og det blir mest rettferdig om vi trekker via bøkene. Vi oppfordrer derfor alle til å starte å skrive seg inn i trimbøkene igjen, selv om man også benytter Trimpoeng-appen.

Nå er det få dager igjen før "M-konkurransen" avsluttes. Konkurransen går ut på å besøke 7 forskjellige trimposter som har bokstaven "M" i seg. Mange har allerede sendt e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no og listet opp poster som er blitt besøkt. Tidligere har vi skrevet at konkurransen varer til 07.april, men påskeeggene blir utlevert 07.april, slik at fristen er 06.april. Benytt derfor helga til å komme deg ut på tur - kanskje du er heldig og vinner ett påskeegg til påske... :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.