Sterk hjemmeseier mot Fyllingen

Postet av Asgeir Hatlen den 13. Mar 2024

Det starter som det alltid gjør med noen baklengs mål. Som Frode Bjerkan sier, så er det en dieselmotor som det tar tid å få fart på. Men, det løsner sakte men sikkert utover i første omgang. Utleira snur 2-6 til 11-9 . Med litt mer ro med ballen hadde fort vært en større ledelse inn til pause.

Utleira tar fullstendig over i 2.omgang og det er en aktiv trenerbenk som gjennom hele kampen er med å bidrar til at alle gjør jobben sin bakover på banen. Samtidig bevarer spillere roen fremover . Utleira styrer kampen inn i sitt spor og har i en periode meget fint kollektivt spill. Til slutt står det 23-20 på tavla .

Med dette resultat skal lagene bak jobbe godt for å kunne ta noe på Utleira. Kollektivet som er bygd opp gjennom to sesonger står sterkt i sin første sesong i 1.divisjon.Her er det liten tvil om at spillere og trenere har lagt ned et godt stykke arbeid fra å bli et 2.divisjonslag til å nå være topp 6 i 1.divisjon.

Live har hatt en fantastisk sesong for Utleira. Ble i dag kåret til lagets beste spiller.