Løftekurs med Trondheim idrettsklinikk på tvers av idretter

Postet av Asgeir Hatlen den 29. Jan 2024

Utleira IL samarbeider med Trondheim  Idrettsklinkk for å arrangere et spennende og lærerikt løftekurs for idrettsutøvere på tvers av lagidrettene, hvor de kan lære av hverandre og utvikle sin teknikk og styrke.

Kurset er åpent for utøvere fra alle lagidretter, fra fotball og håndball til fotball, futsal og basket, og vil fokusere på ulike løfteteknikker som markløft, knebøy og benkpress. Deltakerne vil bli veiledet av erfarne trenere og få muligheten til å dele erfaringer og tips med idrettsutøvere fra andre lag og idretter.

Deltakerne vil også få en grundig gjennomgang av viktige prinsipper som riktig kroppsposisjon, som er avgjørende for å oppnå maksimal effektivitet i løftene. Kurset vil bidra til å styrke samarbeidet og samhørigheten på tvers av idrettene, samt gi utøverne en unik mulighet til å utvikle seg fysisk.

 Nå har 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010 gjennomført løftekurs. Neste steg er nå oppfølgings kurs der  de som har gjennomført kan få muligheten til å få påfyll for å utvikle sin styrketrening inn mot junior nivå og senior.  

Deltakerne på løftekurset har fått mer kunnskap om riktig teknikk og styrketrening, og har nå muligheten til å ta med seg disse ferdighetene videre inn i sin idrett. Det er gledelig å se at samarbeidet mellom Utleira IL og Trondheim Idrettsklinikk har gitt utøverne en unik mulighet til å utvikle seg  fysisk . 

Vi takker alle deltagere og TI for en flott helg med mye god lærig for våre yngre deltagere. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.