Utleira håndball har gjennomført nok et kalender år

Postet av Asgeir Hatlen den 21. Des 2023

Det er mye som skjer i Utleira håndball på mange nivå og med mange involverte som alle har en felles lidenskap og glede av å drive med håndball. Alle aldre og nivå er med på en felles reise som går både frem, tilbake, til siden oppover og bortover.  Felles for alle involverte er at de alle gjør så godt de kan i sine roller. 

Det er  mange som bidrar til at både unge og eldre spillere har en fantastisk arena i Utleira il gjennom håndball avdelingen. Vi kan begynne med vårt styre som er sammensatt av frivillige som  uke ut og uke inn hele året skal holde styr på en håndballavdeling i stor vekst spesielt i ungdoms og junior håndballen. Der det i dag er flere nasjonale serier og lag enn det noen gang før har vært på dette nivået i klubben. Det er tidkrevende og utfordrende, men de finner sammen med lagene løsninger som gjør at klubben , lag, ildsjeler lærer mens de går. Samtidig fikk vi også et 1.Divisjonslag som har helt andre krav fra forbund en regionale serier.  Timene som legges ned av frivillige i styret er det bare å ta av seg hatten for . 


Dugnadstimene som foreldre , spillere legger ned på alle klubb dugnader og lag dugnader gjennom et helt år.I sommerhalvåret føltes som alle jobbet dugnad for kommende sesong hver eneste uke for å legge til rette for lavere egenandeler og redusere kostnadene i sesong. Her ble det også skaffet mange dugnader gjennom foreldre og styret i klubb som ga tilgang til mange gode og store dugnader. Dugnadsånden lever sterkt i forledregruppene i Utleira. Fikk mange gode og positive historirer fra flere gjennom det å jobbe sammen på større dugnader i klubb regi. 

Trenere på alle nivå i klubben legger til rette for sunn og positiv aktivitet innefor idretten der vi faktisk har tilgang på tilbud innen for alle nivå unntatt gå håndball som vi faktisk håper vi skal klare å stable på beina i fremtiden. Trenger bare flere spillere som ønsker å gå.  Trenere bruker i alt fra 30 - 48 uker i året på håndball. Litt ut i fra alderstrinn, nivå og planleggingsarbeid som må til både før , under og etter sesong.  Det er helt klart at trenere i Utleira er godt forberedt på trening. Det vises i alle økter man ser at trenere har planlagt og lagt til rette for god aktivitet for sine utøvere. Noe som gjenspeiler seg i at det er jevnt og høyt oppmøte på alle treninger i hallen. 

Samarbeid på tvers av årganger og tigerskolens aktiviteter er det mye mer av i dag enn for noen år siden. Det prates mye håndball i hallen om kveldene både internt i lag og på tvers av lags apparat. Det er med å styrke samspillet i klubb da flere og flere får gode relasjoner på tvers av lag. Det vil over tid gi gode samspill når man ser de lange løpene i klubb.

Tigerskolen sitt inntog med tigerskloen for barn, tiger ekstra, tiger camp , faddere på lag er med gir mange muligheter til aktivitet  for yngre spillere. Noe som vil gjenspeile seg i mye god utvikling på flere over itd . Det at spillere i alderen 9-14 år trener sammen på tvers av alder og klasser er med å samler klubben . Tigerskolen 9-11 år er i dag stabilt på 55 -60 deltagere per uke. Her gjøres det lekser.,de får et måltid og en felles trening . 

Nå nærmer det seg jula sitt høydepunkt Tiger julecup med hele 120 påmeldte lag. Alt er igjen styrt av frivillige som bruker mellomjula sammen med sine barn i Utleirahallen. Det kan vel ikke bli mye bedre enn det. 

 Vi som, klubb vil med dette bare fortelle at vi setter stor pris på dere alle både trenere, spillere, lagledere , foreldre og alle som bidrar til at Utleira håndball er flott plass å være for alle uansett alder og tilknytning. 

GOD JUL ! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.