Viktig å gi tilbake til yngre i egen klubb

Postet av Asgeir Hatlen den 15. Des 2023

Vi har en fantastisk spillergruppe på vårt 1.divisjonslag som ønsker å gi tilbake til de yngste i klubben . Dette er nå satt i system.Spillergruppa er inne på flere lag to ganger per måned for å knytte bånd med yngre spillere i klubben. Skape samspill på tvers av lag som over tid vil skape gode relasjoner i mellom spillere på 1.Divisjon, trenere og spillere aldersbestemt. 

Kaptein Ingvild Følstad i full sving som trener for J2010 .

 Nå har de fleste gruppene gjennomført sine første økter sammen. Spillere på 1.Divisjon og og gruppene har vært spente i forkant. Det har vært mange gode økter allerede. 

Ingvild Holmen er måvakt på 1.divisjon og har hovedansvar for alle tre målvakter på J2009 . 

 1.divisjon har selv vært med å frontet dette tilbudet som skal bli en del av hverdagen i årene som kommer. En naturlig del av det å være en del av Utleirafamilien.  Med tigerskolen i bunn, tiger camp , tiger ekstra samt tilbudet med våre 1.Divisjonspillere som faddere begynner har vi flere gode arena der spillere, trenere møtes på tvers av lag og alder.  En helhetlig modell for klubbutvikling sport. 

Synne, Ingvild og Karoline har blitt tildelt J2009 som sitt fadderlag. 

 

Emma , Live og Hannah Blir å se på tiger ekstra på Fredager mellom kl. 1800 - 1900. 

 En av våre 1.divisjonspillere har gått hele løypa i Utleira fra barne håndball via ungdom, junior håndball og nå senere vært med på reisen opp til 1.divisjon. Ida Brattreit skal etter jul få muligheten til å fortelle sin reise i klubben til neste generasjon i et foredrag om hennes egen reise i klubben. Dette gleder vi oss veldig til at yngre spillere skal få høre mer om. 

Ida har vært så lenge i Utleira at hun husker Utleira godt også før Utleirahallen . I dag er hun en veldig viktig brikke på klubbens 1.divisjonslag. Det er mulig å klatre i egen klubb. 

Vi er veldig stolte for å skapt dette tilbudet i klubb sier sportsutvikler Asgeir Hatlen.  Et viktig klubbtiltak for å styrke samhold i mellom toppen og bredden i klubben.  Godt jobbet av vårt håndballstyre , sportslig leder, lag i klubb og 1.divisjon som har fått satt dette ut i praksis.  Sammen står vi sterkere. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.