Godt tatt imot i Utleira håndball

Postet av Asgeir Hatlen den 11. Okt 2023

I går fikk en av våre rekrutter en hyggelig overraskelse da 1.divisjon inviterte henne med på samtrening med Byåsen Håndball Elite. Dette i bakgrunn av at hun har hatt god utvikling i eget treningsmiljø . Marie Kristine  Hagen Hella har til daglig sin treningshverdag i Rekruttgruppa i Utleira Håndball. Et godt samarbeid med trener team i 1.divisjon gjør det mulig for flere av våre spillere å få trent oppover når det passer i forhold til belastning og utvikling spiller har. 

Tøffe tak når man skal bryne seg på Mathilde Arnstad, Janne Eklo og Auroa Hatle i Byåsen Håndball Elite. 

 

Her er Marie sine egne ord om hvordan hun opplever det å bli en del av Utleira håndball. 

 Jeg har blitt tatt imot kjempe godt og føler jeg har funnet min plass i gruppa. Det er stort fokus på egen utvikling og vi spillere blir veldig godt tatt vare på av trenere og støtteapparatet rundt. Da jeg kom hit kjente jeg ingen, men det var ikke noe problem da alle var veldig imøtekommende. Dette hjalp ekstremt mye og viser et godt engasjement hos spillerene i Utleira.

Marie er en del av NM 20 laget som er klare for kvartfinale. 

 Tiden i Utleira til nå har vært veldig bra og jeg har fått kjempe godt inntrykk og tror vi kan nå langt hvis vi fortsetter med den jobben vi legger ned. Jeg føler jeg har funnet riktig klubb for meg med tanke på meg og mine ambisjoner for håndball. Jeg synes det er vanskelig å sette seg et hårete mål som å bli verdens beste strekspiller selvom det er en stor drøm.

Marie har alltid godt humør kombinert med knall displin i det å jobbe hardt nok i treningsarbeid. En resurs som resten av treningsgruppa setter veldig pris på. 

 Jeg har et mål som jeg prøver å holde fokuset mest på og det er å nå mitt fulle potensial i håndball. Pushe alle grensene mine og se hvor langt jeg kan nå ved å trene hardt og alltid tenke at jeg kan bli bedre og at det er alltid noe som kan forbedres. Selvom jeg alltid har lyst til å være best så må jeg jobbe meg oppover og sette meg mål etter mål for å bli en bedre og mer komplett håndballspiller.

Det skal bli spennende å følge videre utvikling på Marie Kristine Hagen Helle . 

 Tålmodighet er et ord er viktig å ta med seg inn egen utvikling da ting ofte tar lengre tid enn man ønsker. Overhørte Geir Oustorp på podkast Feil sperre som sa at det var et av de viktgste egenskapene å ha som ung spiller. Vi ønsker Marie Lykke til videre i sin utvikling her i Utleira og med sine langsiktige mål. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.