Kick off Utleira håndball 17.september i Utleirahallen

Postet av Asgeir Hatlen den 1. Sep 2023

KICK OFF HÅNDBALL - SØNDAG 17.SEPTEMBER

Da er det endelig klart for en ny og innholdsrik sesong for håndballen i Utleira. 17. September samler vi hele klubben til Avkast når vårt nye 1.Divisjonslag og vårt helt nye herrelag har dobbelkamp i Utleirahallen. Se invitasjon vedlagt.

Et mål denne dagen er å fylle hele hallen med klubbfarger .

Alle lag må med - se invitasjon. Meld inn antall spillere og trenere på mail til haandball@utleira.no

Maskotter og tigermaling 

 


Her har vi mulighetner til knytte bånd mellom, lag, trenere, styret, foreldre , sponsorer og andre og vise frem den flotte klubben vi er.

Det blir trommer , flagg og toppstemning. Artig for store og små. 

 Tigermaling, Pizza og brus for 50 kroner til alle barn og ungdom, stor kiosk oppe i 2.etasje  , Tverligger challenge, åpnings tale med Philip Austum, pause underholdning og best av alt to Utleira lag som skal vise oss fantastisk flott håndball underholdning på høyt nivå. Vel møtt på Kick off 2023/24 i Utleira håndball!


De her gutta er basen i et meget ungt og hurtig 3.divisjonslag. De har hatt en meget god oppkjøring og gleder seg til dobbelkamp i Utleirahallen. 

Utleira 1.divisjon gleder seg til kamp i helga borte, men ser enda mer frem til å møte fullsatt Utleirahallen 17.Septemebr. De skal gi alt i årets første hjemmekamp. 

 Det er bare å glede seg til en fantastisk flott Søndag i Utleirahallen med hele klubben samlet.  Dette blir en knall god felles start for hele klubben. Vel møtt ! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.