Utleira i godt samspill med partnerklubb Byåsen håndball Elite

Postet av Asgeir Hatlen den 27. Jul 2023

Det er tidlig i sesongoppkjøring for vårt 1.divisjonslag i håndball som hadde oppstart av felles treninger nå på mandag. I dag hadde de felles økt med partnerklubb Byåsen Håndball Elite.  Valery Putans hadde regi på innhold der våre spillere fikk testet seg godt imot Byåsen Håndball Elite på flere felt. 

Valery og Frode har jobbet sammen i mange år både i Byåsen og Selbu. Nå har de et godt samarbeid som Byåsen Håndball elite hovedtrener og Utleira hovedtrener. 


Kaja nr 10 er ny i klubben i år.  Her i samspill med Tuva foran og Synne bak. De måtte jobbe godt for å ha kontroll på Mathilde Arnstad .  Økt hadde tre hoved deler  som var spill   6 mot 6 på halvbane i en islandsk variant etterfulgt av to runder der Byåsen terpet sitt angrepsspill imot Utleira før det ble en kontra sekvens og ny runde der Utleria fikk testet sitt angrepspill og avsluttet med helbane spill . 

Rune Røddesnes er ny i Utleira trenerteam  i år.  Allerede godt i gang med coache spillergruppa.  Tydelig og engasjert både underveis i spillet og i pausene. Vi skal komme tilbake med mere informasjon om Rune senere. 

 

Kaptein på skuta Ingvild har jobbet godt i sommer. Noe som vistes godt i en økt med meget tøff motstand. 


Det er viktig for Trondheim og utvikling av spillere lokalt at slike treninger blir gjennomført da det er mye og hente for begge klubber. Det å få trent imot andre spillere enn på eget lag er skjerpende . Begge trenere var godt fornøyd med utbytte, så det blir helt sikkert flere økter av denne typen i fremtiden.  


Våre målvakter fikk en veldig god økt sammen målvaktstrener Ulrich Winther. 

 

Frode samlet laget etter endt økt hvor de fikk ros for innsatsen, men påpekte også mange detaljer som det ble viktig å jobbe med fremover for å bli enda mer presise i arbeidsoppgaver både fremover og bakover på banen.

Da er sesongen 2023/24 i gang. Bare å glede seg til å følge våre 1.Divisjonspillere og samtidig ønsker vi vår partnerklubb Byåsen Håndball Elite all fremgang.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.