1.divisjon tar opp Utleira juniorspillere i oppkjøring

Postet av Asgeir Hatlen den 15. Apr 2023

Det er en klar målsetting  i Utleira håndball at det skal utvikles spillere fra egne rekker. For at dette skal bli mulig må unge spillere få muligheten til å trene fast med vårt nå nye 1.divisjonslag. I fjor ble to spillere plukket opp fast i troppen etter oppkjøring . Janne Nordnes og Synne Olsen som begge har tatt steget videre inn på norges junior landslag.Før denne sesongen får tre nye juniorspillere muligheten. Hovedtrener Håvard Lomsdal er helt klar på at dette er viktig for å utvikle flere trønderske spillere opp på toppnivå over tid. 

Liv Alva Aspli , Andrea Schjetne Aasen og Karoline Gundersen er alle nå med for fullt på 1.Divisjon sine treninger. 

Andrea er en meget spennende strekspiller som så seint som i fjor høst var tatt ut på LK 04 ssamling. Nå er det trening sammen med 1.divisjon som gjelder. Dette  vil gjøre at Andrea tar nye steg i sin utvikling.

Karoline er en spennende høyre bakspiller som har gjort sine saker veldig bra denne sesongen. Puttet mange mål på 3.Divisjon, lerøy og region 20. Nå får hun fine utfordringer på trening mot fysisk sterke seniorspillere på 1.divisjon.

Liv Alva er ett hurtig tog med ekstrem fart og forflytnings evne. Omskolert fra playmaker til kant før denne sesongen. Liv Alva  får nå en gyllen mulighet til å utvikle seg sammen med vårt 1.divisjonslag. 
 

Hovedtrener 1.Divisjon Håvard Lomsdal har stor tro på at Utleira i fremtiden kan utvikle mange spillere fra egne rekker. Han liker veldig godt det han ser på treningsfeltet. 

Utleira håndball skal legge godt til rette for at yngre spillere kan ta steg over tid. Tålmodighet og hardt arbeid  er viktige faktorer i all utvikling. Vi er stolte av å ha et seniorlag på høyt nivå som velger å utvikle spillere fra egne rekker . Vi ønsker Andrea, Kaoline og Liv Alva lykke til med oppkjøringen til sesongen 2023/24 . 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.