Sluttspill i Ålesund for G14 og J14

Postet av Asgeir Hatlen den 13. Apr 2023

Det har vært en lang og innholdsrik sesong for våre 14 årslag. De har trent godt både med laget, tigerskolen, tiger ekstra, tiger camp og flere har hospitert på eldre lag. Noen har også deltatt på samlinger gjennom Region nord. Summen av det hele har blitt belønnet med at begge lag i helga reiser til Ålesund på sluttspill. 

J14 ble avdelingsvinnere og dermed klare for sluttspillet i Ålesund 

 

G14 kom på 2.plass og sikret med det sluttspill.
(Ikke alle guttene var på plass da lagbildet ble tatt i forkant av sluttspill. )

 

Begge lag er drevet av ivrige foreldregrupper som legger til rette for at ungdommen skal ha en god aktivitet i hverdagen. Alle trenere er foreldretrenere som har fulgt lagene siden de var små.  Det sammen med hardt arbeidene lagledere på begge lag. Og spillere som har trent godt over tid. 

Felicia og Malin gleder seg med resten av laget til nye utfordringer i Ålesund. 

 

Begge lag har i denne sesongen gjort det godt i sine avdelinger og hatt god utvikling gjennom vinteren. Det er lite tvil om at spillerne gleder seg til en helg med masse håndball i Ålesund. Her får de møte lag de møter de har spilt mot før, men også flere lag de vet mindre om. 

Oskar og Herman har lagt grunnlaget sammen med laget . Nå gleder de seg til sluttspillet. 

 Utleira il er stolte av at våre yngre lag får muligheten til å delta på sluttspill gjennom god utvikling over tid. Vi ønsker med dette spillere, trenere, lagledere og foreldregrupper lykke til på sluttspill. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.