Felles trening på tvers av klubber før Lerøy

Postet av Asgeir Hatlen den 23. Mar 2023

Mandag kveld fikk Utleira håndball en meget hyggelig forespørsel fra vår naboklubb Charlottenlund som lurte på om  våre Juniorspillere kunne tenke seg en felles økt før fellesrunden i Lerøy som går av stabelen første kommende helg i tønsberg. Det sa Utleira selvsagt ja til. I går kveld møttes lagene  i Charlottenlundhallen.

Spillere var godt fornøyd med dagens økt. 

Ruben Engen , Maichen Eidem Olsen og Andreas Gundersen styrte sine lag i felleskap. Felles oppvarming, målvakt, 3 mot 3 spill i tempo , forsvar og angrepspsill sekvens og helt avsluttende en kort spillsekvens. 

Ruben i front med Andreas og Maichen i bakrunn følte de fikk godt utbytte av fellesøkten.

 Slike økter på tvers av klubber er med på å øke kvaliteten i treningshverdag som igjen gjør at unge Trondheimspillere får bedre treningsutbytte. Alle spillere og trenere var påskrudd gjennom hele økta. Det var god stemning i hallen og høy tenning i øvelsene. 

Begge lag fikk øvd godt både på sitt forsvar og angrepspill. 

Liv Alva fra Utleira og Kaja på Charlottenlund synes  begge lag fikk godt utbytte av felles trening. 

 

Utleira skal møte Sotra og Stjørdals Blink i fellesrunden. Charlottenlund skal spille imot Sola og Sarbsborg. vi skal følge lagene tett i helga og satser på godt utbytte for begge klubber. 


Følg kampene her : 

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/nasjonale-serier/leroyserien/leroyserien-2022-23/avdelinger-i-leroyserien-202223/#LER%C3%98Yserien_J18_avdeling_4

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.