Status fra Flå Idrettslag 28. mars 2020

Postet av Hovedstyret den 28. Mar 2020

Vi har lagt bak oss 3 måneder av 2020, med stor idrettslig aktivitet både innendørs og utendørs. Vi har mange håndballspillere i alle aldre som fyller hallene i mange timer pr uke. En lang og snørik vinter har gitt skiløpere i alle utgaver en innholdsrik vinter så langt. I gymsalen i Flå skole har vi hatt stor aktivitet mandag - torsdag med basistrening, step, fotball for gøy og styrke-sirkeltrening.  Og Trimapp’n fenger fortsatt de som er glad i turgåing, skigåing og trimpostbesøk.

Før korona-pandemien stengte ned det aller meste rundt oss, rakk Flå IL å avvikle Årsmøte 9. mars. Til behandling var ordinære årsmøtesaker. Årsmøtedokumenter inkl protokoll finner du ved å trykke på lenka her.

Biilde 1: En konsentrert årsmøteforsamling.  Bilde 2: Leder Berit Bolland takker regnskapsfører Sturla Mosand for god hjelp gjennom 2019. Bilde 3: Ledertrioen i 2019: Aktivitetskoordinator Linda Havdal, nestleder Ragnhild Nyhus Røsbjørgen og leder Berit Bolland. Bilde nr 4: Leder takker Valgkomiteens leder, Morten Stensås for godt arbeid. Én organisasjonsendring er ny av året: Avdeling Aktive barn og unge (ABU) er døpt om til Allidrett. Allidrett omfatter tidligere ABU (0-10 år), nysatsningen aldersgruppen 10-18 år, samt alle gymsalaktiviteter. Ungdomsgruppen faller ofte fra den organisert idretten. Derfor ønsker vi å satse ekstra på denne gruppa. Åsmund Engan Granlund er valgt inn som koordinator, og tre unge damer har vært på lederkurs i regi av Idrettskretsen, og skal bistå Allidrettsavdelinga med opplegg for ungdomsgruppa.

Med korona-pandemien er all organisert idrettsaktivitet stoppet på ubestemt tid. Dette betyr at all planlagt aktivitet som betinger samvær, er avlyst. Men Flå IL oppfordrer alle til å komme seg ut hver dag: gåtur, skitur, sykkeltur. Få rørt på kroppen, pust inn frisk luft og få dagslys i ansiktet. Skiløyper kjøres opp så sant vær og føre tillater det, følg med på www.skisporet.no for løypeoppdateringer, eller følg idrettslagets hjemmeside/facebookside for oppdateringer.

Og husk: Dere kan gå på ski fordi om det ikke er nyoppkjørte løyper, og dere kan gå på trimposter fordi om det ikke er brøytet vei/kjørt spor helt frem.

Det presiseres at Flå stadion er stengt, på lik linje med alle andre fotballbaner i landet.

Vi oppfordrer trimmere til IKKE å signere i trimbøkene under korona-pandemien.

Vår alles kjære step-instruktør Ragnhild N Røsbjørgen har kjørt på med direktesendt styrketrening via Facebook etter at gymsalen ble stengt. Denne aktiviteten har fenget bygda, og både store og små utøver styrketrening på stuegulvene rundt omkring i bygda.
Ny direktesending kommer på tirsdag 31. mars. Hiv dæ med, det her e artig!

 

Årsmøtet takket av følgende personer:

 • Brian Sørmeland, avtroppende leder i ABU
 • Jon Olav Røsbjørgen, avtroppende leder i Skiavdelinga
 • Ragnhild Nyhus Røsbjørgen, avtroppende nestleder i hovedstyret
 • Morten Stensås, avtroppende leder i valgkomiteen

 

Hovedstyret for kommende år er som følger:

 • Berit Bolland (leder 1 år)
 • Gunn Lauritzen (nestleder 2 år)
 • Linda Havdal (aktivitetskoordinator 1 år)
 • Leder Trimavdeling Line Ljøkjell (2 år)
 • Leder Håndballavdeling Kristine Setting (1 år)
 • Leder Allidrett (tidligere ABU) Mari Konstad Haanæs (2 år)
 • Leder Skiavdelinga Marius U Løvdal (2 år)


For Flå IL, leder Berit Bolland


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.