Kveldscup for J/G 13 og 14 år
Vi samler også i år alle kampene til J/G i alderen 13 og 14 år til en cup lørdag kveld på Flå stadion (kunstgress). Cupen har begrenset antall lag, så her er det ”førstemann til mølla”. I tillegg til fotball blir det også aktiviteter og underholdning.

Påmeldingsavgiften er kr 1750.- inkluder en matkupong til alle spillerne.

På kveldscupen spilles det minimum 3 innledende kamper for hvert lag. Resultatet etter de 3 innledende kampene danner rangering der de beste går til finalespill. Innledende kamper varer i 20 minutter, mens finalene blir 30 minutter. Resultater og spilleplan blir fortløpende kunngjort.


Sekretariat
Hovedekretariatet for Bendit Fotballcup er ved Flå Skole. Noen klasser vil bli spilt på banen ved E6, dette kommer vi tilbake til når kampoppsettet er klart.
Vi minner om at lagleder for hvert lag må oppsøke sekretariatet i god tid før lagets første kamp for levering av navneliste, samt motta opplysninger om eventuelt endringer. Påmeldingsavgift må betales for de som ikke har ordnet med dette.
Vi oppfordrer sterkt til at avgiften blir betalt før ankomst. Faktura for hvert lag får dere automatisk fra vår påmeldingsportal.


Kampoppsett
Hver klasse spiller alle sine kamper iløpet av en dag. Hvert lag skal ha minimum 3 kamper. For klassene J/G 7-10 år er maks tid mellom første og siste kamp 5 timer. Lengden på kampene er 20 min. Det er 2 min. pause mellom kampene.

Spill og regler
Bendit Fotball Cup avvikles etter NFF's lover og regler for spill på små baner og barnefotball. Spillere som deltar må oppfylle de krav som disse reglene forutsetter. Max. spillere pr. påmeldte lag er 12 for 7'er-lag og 10 for 5'er-lag. Alle spilleberettigede skal være påmeldt før første kamp.

Garderober
Garderober for lagene er i Flå Skole 1. etasje. Omkledningsrom ligger i Flå Skole 1. og 2. etasje.

OBS: Arrangøren står ikke ansvarlig for tap av klær eller verdisaker, eller dersom noe skulle bli gjenglemt i garderobene/omkledningsrom.

Levert av IdrettenOnline