22.10.2017

Flå/Lundamo/Støren - Rindal 27-17

Trener: gjestetrener Marte Grøtte Berg

1. Hva synes du om kampen?
Jeg synes vi spiller en veldig god kamp, vi starter med 3 kjappe mål før det stopper litt opp og vi får endel tekniske feil! Det blir satt igang  trekk, noe vi ikke lykkes med. Derfor går vi tilbake til basic, med gode pådrag og satsninger bredt i banen. Noe vi lykkes utrolig bra med, vi skaper store rom for hverandre og har mye fint samspill. Utover i kampen finner vi hverandre bra, de tekniske feilene går ned fra tidligere og vi står til tider godt i forsvar! Vi vinner tilslutt med 10 mål, noe vi skal være fornøyd med.

2. Hva synes du man kunne ha gjort bedre?
Vi kunne kjørt enda litt mer tempo og kommet oss mye raskere opp i ankomst fasen, de hadde ikke mange  å bytte med å var tydelig slitne..
samt utnyttet svak retur jobbing av motstanderen i mye større grad, med kontringsballer og hurtigere ball vekslinger.

3. Hva synes du gikk bra i kampen?
Vi finner hverandre utrolig bra utover i kampen og samspillet bli bedre og bedre! Noe som gjenspeiler seg i personlige feil i 2 omgang, som er nede i 5.. det er stor forskjell fra 12-13 i første omgang

4. Hva bør vi bli bedre på?
Bakover; Samspillet mellom 2er og 3er i forsvar, hvem har strek og hvem skal ut,der er vi litt usikker og trenger å jobbe med for å bli trygge på når og hvem som skal ut. Samt at vi må bli flinkere til å få hendene opp, slik at vi kan hjelpe Kristin med skudd som kommer opp.
Fremover; mindre stusslig av ball, ved å minke avstanden til motspiller vil vi  kunne unngå stussing av ball i større grad:)