To pallplasseringer til Flågutter i KM sprint!

Postet av Flå IL - Ski den 17. Jan 2016

Vegard Stav var superfornøyd med 2. plassen i dagens KM Sprint i Knyken, Orkdal.

På en dag da vinteren virkelig kom til Trøndelag gjorde Flågutta en super innsats i KM Sprint/ST-cup 3, klassisk stil, i Knyken. Åsmund Engan Granlund gikk i G13 og ledet sitt finaleheat før han var uheldig å ramlet i den nedsnødde løypa. Anders Nyhus Røsbjørgen G14, Jan Magnus Røsbjørgen G16 og Vegard Stav M19 kom alle til A-finalen. Jan Magnus gikk en fantastisk prolog og vant med hele 7 sekunder foran neste mann på den 1 km lange løypa. Han gjorde imidlertid noen taktiske feil slik at han havnet på 3. plass i finalen, men er veldig godt fornøyd med bronsjemedaljen. Anders gikk seg opp en plass fra prologen og havnet på 5. plass. Og Vegard spurtet inn til en super 2. plass i sin klasse. Gratulerer alle sammen!

Åsmund på full fart opp bakken i prologen på 1 km løypa.

Anders i samme bakke. Snøværet ga store utfordringer utover dagen da det ble dårligere og dårligere spor.

Jan Magnus sprintende opp bakken i prologen.