Månedens trimpost desember og månedens trimpost januar

Postet av Flå IL - Trim den 5. Jan 2023

Månedens trimpost i desember var Kaldvellosen. Totalt 97 hadde skrevet seg inn i Trimboka, og Ann Kristin Sandvik hadde flest, med 17 besøk totalt. Sylvia Haugen ble trukket ut som månedens trimmer - gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i januar er Flat rundløype på Langmyra. Ta turen ut, enten du nøyer deg med månedens post, eller velger å gå hele runden. 

Trimplan for 2023 skal være utlevert i postkassene nå. Der står det oppført at Dagens Løype til Ulvtjønna er lørdag 19. februar, som det har brukt å vært, men dette er blitt endret nå. Dagens Løype på Langmyra er et felles arrangement i samarbeid med Trondheim Skiklubb og Dagens Løype til Ulvtjønna blir lørdag 14. januar - så sett av datoen. Da blir det servering av kaffe, saft og noe godt ved gapahuken ved Ulvehiet mellom kl 12 - 13. Det blir også laget bål - i tilfelle noen trenger å varme seg mat. Velkommen - store og små!

Årets Flåtrimmer 2022: For dere som har kvalifisert dere til å bli Årets Flåtrimmer, og ønsker å være med i trekninga, så lever utfylt Trimplan for 2022 i postkassa til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18, postkassestativ ved parkeringa til Flå Skole. Eller scan og send ferdig utfylt Trimplan til leder.flail.trim@klubbkontor.no innen 31. januar, og du er med i trekningen til å bli Årets Flåtrimmer for 2022. Da må man ha deltatt på minst 4 av de ulike arrangementene, samt besøkt minst 14 av de 19 trimpostene våre. blir spennende å se hvor mange som har kvalifisert seg :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.