Høsttur til Finngangen!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 15. Sep 2019

Tusen takk til alle som kom å ble med på høsttur til Finngangen. Vi var utrolig heldig med været. Ca 25 stykk møtte på toppen! Det ble arrangert terreng trimløp ned fra toppen med 2 uttrekks premier for barn og to for voksen😊 Nesten alle ble med, så det var gøy!  



Månedens trimpost og arrangement😊

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 1. Sep 2019

Finngangen (526 moh) på Flåmarka er Vassfjellets ”lillebror”, med kjempeflott utsikt i alle himmelretninger!Lett kupert terreng, delvis myrlendt, ca 2 km. fra Rangåvegen til toppen. Fjellsko/støvler anbefales. Det er svært lilte bål-ved å finne ved Finngangen, så det kan være lurt å ta med noen vedskier i sekken.Finngangen er Flå Idrettslags "Månedens Trimpost" i september – gavekort på kr 250,- trekkes ut blant de besøkende på trimposten i september måned.

Om du er med i trimpoeng konkurransen får du dobbel poengsum på månedens trimpost🤩

Fra Finngangen er det merket sti til Bortsvollen og Kaldvellvatnet på Flåmarka.

Slik kommer du deg dit

Adkomst

Ta av v/Prix Ler, kjør Fylkesvei 712 retning Klæbu. Etter ca 6 km; ta av til Fremo leir, kjør bomvei til Rangåa. Bompenger betales med mobil. Parkering langs vegen. På vinter må du parkere ved bommen, og gå opp Rangåvegen.


Det vil bli lagt ut et ekstra gavekort på en av trimpostene ila september!  

Søndag 15 september fra Rangåvegen kl 11 blir det høsttur til Finngangen. Vi kombinerer dette med terrengløp for den som ønsker. Det blir start på toppen å terrengløpet går nedover til rangåvegen.  Det blir uttrekkspremie, 2 til barn å 2 til voksen. Gavekort fra Sport 1 Melhus.