Siste uke av november.

Postet av Flå IL den 24. Nov 2019

Utsikt fra Reitan: Flå i vakkert vinterlys. 


Flå skole har juleavslutning i begynnelsen av denne uka, og gymsalen blir stengt til og med tirsdag. Derfor tilbyr vi i Flå IL to økter onsdag 27. november:

kl 19:00-20:00: Basistrening med Louise.

Kl 20:00-21:00: Step med Ragnhild.

Så da blir det mulighet til å ta igjen det tapte. Kom og bli med! Og ikke nok med det: torsdag går treninga som planlagt:

Torsdag 28. november:

kl 18:45-19:45: Styrkesirkel med Jorun.

kl 20:00-21:00: Basistrening med Håkon.


Før onsdag er det fullt mulig å bli med på skitrening mandag, se her: Ski samarbeidsklubbene. ABU avslutter sesongen med nissemarsj søndag, følg med på facebook for mer informasjon. Og alt om håndball finner dere her: Flå og Lundamo håndball


Ha ei fin ny uke! 
0 Kommentar

Ukesinfo uke 47 fra Flå IL

Postet av Flå IL den 17. Nov 2019

Nydelig novembersøndag nytes på Oldebenken. Vi i Flå har fått donert en benk av Ingeborg Offstad på toppen oppom Rødlåven. Her kan man sitte å se utover den vakre bygda vår. Heldige oss, tusen takk, Ingeborg!

En dårlig nyhet, men samtidig noen gode nyheter denne uka:

Gymsalen er dessverre stengt for all aktivitet da skolen skal rigge scene og lyd/lys i gymsalen til skoleforestilling neste uke. Men fortvil ikke, vi har noen tilbud å komme med likevel:

Mandag 18.11: Kl 19:00-20:00 Utetrening på fotballbanen med Louise. Ta på uteklær og bli med på ei svett økt på kunstgressbanen. Det loves lek og styrketrening for alle!

Torsdag 21.11: Kl 18:45-19:45 Fellestur til Bottenmyra og Styrkestien med Jorun. Ta på uteklær og hodelykt og bli med på en fin kveldstur. 


Følg forøvrig med på facebooksidene for de ulike avdelingene:

Trim

Håndball

Ski

ABU


Og ellers meldes det om novembersol igjen uti uka. Så for dere som har mulighet til å komme dere ut på formiddagen: ut og få dagslys! Det er viktig i mørketida. Og for oss andre: det kommer nye muligheter til neste helg:


Utsikt på vei ned fra Reitan.


Ha ei strålende uke fine Flåbygg! 0 Kommentar

Medlemskontigent - til dere som har mottatt flere faktura.

Postet av Flå IL den 14. Nov 2019

Hei. Det er nå sendt ut kontigent for 2019. Det jobbes kontinuerlig med systemet for å unngå at familier mottar flere fakturaer, men det ser ikke ut til å ha blitt helt i orden. Til dere som har mottatt flere fakturaer med familiemedlemskap skal betale bare en av disse. Kontroller at fakturaene har samme fakturanr. dersom den ikke har det gi oss beskjed på aktivitet.flail.styret@klubbkontor.no

0 Kommentar

Medlemskontingent - til dere som har mottatt flere faktura

Postet av Flå IL den 14. Nov 2019

Hei. 

Det er nå sendt ut medlemskontingent. Dere som er registrert med familie medlemskap kan oppleve å få flere faktura. Dere skal betale bare en av disse fakturaene. Kontroller at det er samme fakturanr. på alle fakturaene, dersom det er ulikt fakturanr. gi beskjed til aktivitet.flail.styret@klubbkontor.no.

Det jobbes kontinuerlig med å rette denne systemfeilen, men det ser altså ikke ut til å ha gått i orden enda. Vi beklager dette. 


0 Kommentar

skisamling på Savalen

Postet av Flå IL den 6. Nov 2019

29.nov-1.des blir det skisamling på Savalen. Se info her:

Savalen 2019


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline