Siste innspurt av "Topp 4 i Flå"

Postet av Flå IL - Trim den 25. Sep 2022

Takk for stor deltagelse konkurransen "Topp 4 i Flå". Vi har mottatt e-post fra flere som er kvalifisert, og fristen er ikke ut enda, så det gjelder å benytte de siste September- dagene hvis du vil være med i trekningen av en t-skjorte. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no dersom du har gått på tur til Vassfjellet, Kråkfjellet, Ballfjellet og Brungfjellet. Siste mulighet blir fredag 30.september. Det er også mulig å kjøpe t-skjorten for 250 kr. 

Søndag 02. oktober blir det Kaffeservering ved Bortsvollen mellom kl 12 - 13 og i den forbindelse gjennomføres trekningen av vinneren av "Topp 4 i Flå". Det trekkes vinner av en skjorte til dame og en til herre, samt at alle barna som er kvalifisert får hver sin t-skjorte. 

Informerer med det samme om at vi i Trimavdelinga jobber for at Styrkestien skal oppbygges etter flommen. Vi holder på å ordner med entreprenør som kan utføre jobben, samt søker om støtte fra Landbruksdirektoratet "Naturskadeordningen". Denne jobben kan ta litt tid, men vi håper at stien blir like fin som den var før flommen. Nå er det ekstra morro å se den fine naturlekeplassen som ansatte ved barnehagen i Flå har laget ved Gapahuken i Styrkestien. 



Månedens trimpost august og månedens trimpost september

Postet av Flå IL - Trim den 11. Sep 2022

Månedens trimpost for September er Ballfjellet - og dette er en av toppene i September-konkurransen "Til Topps i Flå". Mange er kommet godt i gang med å besøke de fire toppene, dvs Ballfjellet, Brungfjellet, Kråkfjellet og Vassfjellet. Så ta turen ut i den friske September-lufta. Nå er Trimpoeng-konkurransen, del 3 i gang, og mange er kommet godt i gang med poeng-sankingen.  Del 2 av konkurransen ble avsluttet 31.august, og Nils Holthe hadde klart å samle imponerende 10 000 poeng i del 2 - det måtte vi nevne, imponert over innsatsen!!

På august var Blukkuåsen månedens trimpost, og 294 hadde skrevet seg inn i boka. Berit Bolland hadde flest, med 30 besøk, bra jobba.  Nils Holthe ble trukket ut som månedens vinner- gratulerer, gavekort fra Prix Ler kommer i posen til deg! Ønsker alle sammen en fin uke, med nye muligheter og fine turer. 




Takk for innsatsen Marthe!

Postet av Flå IL - Trim den 4. Sep 2022

Marthe Buan Bolland har vært viktig medlem for Trimavdelinga siden 2016. Hun er godt kjent i marka, god til å markere turstier, blid og positiv - så henne vil vi savne. Her er bilde fra forrige møte i Trimavdelinga, hvor vi fikk takket henne av.

Nå er September i gang, og vi er kommet i gang med "Til Topps i Flå" - hvor det er om å gjøre å bestige Kråkfjellet, Ballfjellet, Brungfjellet og Vassfjellet i løpet av måneden. Poengsummen for å sjekke inn på toppene er doblet, så man kan få et forsprang om man sjekker inn i September. Vi fikk produsert en T-skjorte i fjor, hos Marcin, ved North East Print ved "Det gamle hjørnet". På t-skjorten er det bilde av fjelltoppene og logo "Til topps i Flå". Dersom man sjekker inn på postene er man med i trekningen av en slik skjorte; en Dame- og Herremodell. I tillegg har vi tenkt at alle barna som sjekker inn i konkurransen skal få hver sin t-skjorte. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no, og du er med i trekningen. Det er også mulig å få kjøpe t-skjorte, den koster 250 kr.  

Blukkuåsen var månedens trimpost på august. Vi har ikke rukket å lest av månedens vinner - mer info kommer ved neste postering. Månedens post for September er Ballfjellet - vi ønsker alle en fin tur, og endelig har vi litt sol.