Rydding av tursti

Postet av Flå IL - Trim den 6. Mai 2022

Rydding av tursti over Skardet - 

DUGNAD LØRDAG 07.05. kl 10

Vi skal samles og ha en liten dugnad på lørdag, for å rydde veien som går igjennom Skardet. Vi ønsker å rydde vekk det som vokser på veien ned til veggrøfta. Har du ryddesag/ utstyr som kan brukes, så ta det med. Vi får gjort mye dersom vi er flere, så vi håper at du/dere har anledning, ta gjerne med en venn :-)

Ta kontakt med leder for Trim dersom du er usikker på hvor denne turstien/veien er. 

Kaffe og niste må alle ta med selv, så tar vi en kaffe og matpause etter økta :-)





Månedens trimpost april og månedens trimpost mai

Postet av Flå IL - Trim den 2. Mai 2022

Månedens trimpost i april var Styrkestien. I trimboka ved posten, kunne vi se at posten var besøkt hele 298 ganger. Så fint at folk har begynt å skrive seg inn i trimbøkene igjen. Mari Gamst hadde flest besøk, med 18. Ann-Kristin Eggen ble trukket ut som månedens vinner, gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i mai er Botnmyra, så ta turen hit. Fortsett å skriv dere i trimbøkene, og dersom man benytter Trimpoeng-appen, får man 20 poeng ved innsjekk for Botnmyra i mai. 

Trimpoeng-administrasjonen har hjulpet oss å nullstille poengene i Flåtrimmen for oss, så nå er del 2 av Flåtrim-konkurransen igang. Alle som hadde sjekket inn 01. mai har fått poengene registrert i del 2 av konkurransen. Oppfordrer alle til å gripe sjansen og samle poeng nå, før naboen har rukket å få altfor stort forsprang :-) 

Minner med det samme om kaffeservering ved Botnmyra 22. mai. Da blir det servering av kaffe og kake, og hyggelig samvær mellom kl 12 - 13. Det er konfirmasjon i bygda denne dagen, det var vi ikke klar over da vi planla trimplanen for 2022. Vi håper at dere som ikke er invitert i konfirmasjon denne dagen vil ta turen opp til Botnmyra denne dagen.