Barnas Dag i Styrkestien 24.04.

Postet av Flå IL - Trim den 24. Apr 2022

Takk for en veldig fin "Barnas Dag i Styrkestien" i dag. Takk til alle som kom å deltok; 36 ivrige barn ble påmeldt. De tok turen rundt i stien, prøvde forskjellige aktiviteter, telte vester og fikk smoothie og diplom da de kom i mål. Takk til Coop Prix Ler, som sponset oss med smoothie! 

På det nederste bildet vises en "kosebamse" og hvit klut som ble funnet. Dersom noen savner denne kan de henvende seg til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18. 

Styrkestien er månedens trimpost, skriv dere i boka og bli med i trekningen for April.

Ønsker alle en fin uke - med nye turer og fine opplevelser!

Barnas Dag i Styrkestien 24.april

Postet av Flå IL - Trim den 18. Apr 2022

BARNAS DAG VED STYRKESTIEN 

SØNDAG 24.APRIL KL 12.00 

Kom og bli med på diverse aktiviteter langs Styrkestien!  

Dette er et fint arrangement for barn i barnehagealder og barneskole. Vi skal kaste rispose på blikkbokser, finne vester, ringspill og diverse. Vi møtes i området ved “Eika” for registrering. Når man kommer i mål blir det gratis smoothie til alle deltagere. 

En fin start på søndagen, velkommen til store og små :-) Trekning til påske

Postet av Flå IL - Trim den 7. Apr 2022

Da er trekningen av "M-konkurransen" gjennomført. Konkurransen gikk ut på å sjekke inn på minst 7 trimposter/innsjekkingspunkt med bokstaven M. fram t.o.m. 06. april. 25 personer hadde sendt e-post for påmelding, og her er de heldige som ble trukket ut som vinnere av hvert sitt påskeegg til påske: Kristin Bakk, Norunn Holthe, Linus Eggen, Brit Bolland, Ina R. Grendstad, Gudbrand Gråbak og Kristoffer Bolland. 

Minner med det samme om Månedens trimpost i April, som er Styrkestien. Skriv deg inn i Trimboka og du er med i trekningen av et gavekort fra Prix Ler. Innsjekk med Trimpoeng-app gir 10 poeng. Vi i Trimavdelinga ønsker alle sammen en god påske - håper på godt vær og fine turer ut!Månedens trimpost mars og månedens trimpost april

Postet av Flå IL - Trim den 1. Apr 2022

Månedens trimpost på mars var Bybotsmyra. Det var 234 registrerte innsjekk via Trimpoeng-appen og ca 20 personer hadde skrevet seg inn i trimboka. Ragnhild Braseth Ljøkjell hadde flest; med 44 innsjekk og det var hun som ble trukket ut som tilfeldig vinner også - Gratulerer - gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost på April er Styrkestien, og du får 10 poeng ved innsjekk her i April. Vi har hatt møte i Trimavdelinga og diskutert hvordan vi gjør det med trekning av månedens trimpost framover: Vi kommer til å gjennomføre trekning kun blant de som har skrevet seg inn i Trimbøkene, og ikke lenger via Trimpoeng-appen. Ikke alle har Trimpoeng-appen, og det blir mest rettferdig om vi trekker via bøkene. Vi oppfordrer derfor alle til å starte å skrive seg inn i trimbøkene igjen, selv om man også benytter Trimpoeng-appen.

Nå er det få dager igjen før "M-konkurransen" avsluttes. Konkurransen går ut på å besøke 7 forskjellige trimposter som har bokstaven "M" i seg. Mange har allerede sendt e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no og listet opp poster som er blitt besøkt. Tidligere har vi skrevet at konkurransen varer til 07.april, men påskeeggene blir utlevert 07.april, slik at fristen er 06.april. Benytt derfor helga til å komme deg ut på tur - kanskje du er heldig og vinner ett påskeegg til påske... :-)