Månedens trimpost februar og månedens trimpost mars

Postet av Flå IL - Trim den 6. Mar 2022

Vi fikk mange fine skiturer til Ulvtjønna i februar, som var månedens trimpost. Hele 295 innsjekk på Trimpoeng-appen og 36 som hadde skrevet seg i boka. Arnstein Holthe hadde gått flest turer; 20 innsjekk og Arne Christian Guldahl ble trukket ut som heldig vinner; gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Månedens trimpost i mars er Bybotsmyra, og du får 20 poeng om du sjekker inn her i mars-måned. Vi vil med det samme arrangere en konkurranse som starter imorgen 7. mars og varer en måned fra t.o.m. 7. april. Det er om å gjøre å sjekke inn på 7 forskjellige poster som har månednes bokstav "M" i ordet. Send mail til leder.flail.trim@klubbkontor.no om du er kvalifisert og du er med i trekningen av et påskeegg til påske. Vi trekker 7 vinnere :-)

Nå er det mulig å skrive seg i Trim-bøkene igjen. De strengeste tiltakene ift Covid-19 pandemi er nå opphørt, og vi tenker derfor at folk kan skrive seg i bøkene igjen. Trekkingen av månendes trimmer vil foregå både for de som har sjekket inn med Trimpoeng-appen og skrevet seg inn i bøkene. 

Ønsker alle en fin måned - med mange fine turer ut nå som våren er i anmarsj.