Dagens Løype - Ulvtjønna 20.02.2022

Postet av Flå IL - Trim den 20. Feb 2022

Takk for en superfin dag 20.02.2022 - Dagens løype var Ulvtjønna og vi hadde kaffe/saft-servering ved Ulvehiet. Mange tok turen innom i finværet og her er noen bilder fra dagen! Ønsker alle en fin vinterferie - og ta gjerne turen innom Ulvtjønna, som er månedens post i februar. Dagens løype Ulvtjønna 20.02.

Postet av Flå IL - Trim den 16. Feb 2022

Søndag 20.februar arrangeres Dagens Løype på Langmyra, et samarbeid med Trondhjems Skiklub. Dagens Løype går til Ulvtjønna og vi i Trimavdelinga i Flå vil stå ved gapahuken ved Ulvehiet mellom kl 12-14, for servering av varm saft, kaffe og noe godt. Ulvtjønna er månedens trimpost i februar, og man får 30 poeng ved innsjekk her. På søndag er det mulig å få 10 poeng i tillegg, dersom du sjekker inn ved Ulvehiet. For beskrivelse av løypene på Langmyra; se eget løypekart under fanen "Ski". Håper vi sees på søndag. 
Trekning Årets Flåtrimmer 2021

Postet av Flå IL - Trim den 14. Feb 2022


Da er trekningen av "Årets Flåtrimmer 2021" gjennomført - og den heldige vinneren ble : Inger Lise Borren! Gratulerer, gavekort verdi 3000 kr fra Melhus Torget venter deg! Vi har også trukket ut blant de voksne som gikk på alle trimpostene, og Else Holthe ble trukket ut - gratulerer. Blant barna var det kun 4 stykk som hadde vært på alle trimpostene i Flå, og Ellen Marie Stensås ble trukket ut som vinner. Gratulerer til dere begge - Gavekort fra Melhus Torget, verdi 500 kr ventes dere. Nedenfor ligger video av trekningen, så det var ingen juks her - med vitner til stede. Gunn Lauritzen var så sporty og stilte opp for oss slik at vi fikk gjennomført trekningen. Vil med det samme takke alle for en flott innsats i 2021 :-)

Trekning Årets Flåtrimmer 2021.mp4

Trekning alle trimposter barn 2021.mp4

Trekning alle trimposter 2021.mp4Vinner i Vinter-konkurransen

Postet av Flå IL - Trim den 2. Feb 2022

Da er Vinter-konkurransen over, og vi har trukket en vinner blant 16 kvalifiserte som hadde sjekket inn på trimpostene og laget ordet "Vinter". Gratulerer til Kari Pernille Feragen - gavekort fra Sport 1 kommer i posten til deg! 

Flat Rundløype på Langmyra var månedens trimpost på Januar. Man fikk 20 poeng ved innsjekk, og det var 235 innsjekk totalt via appen. Frank Vedal hadde flest; med 16 innsjekk. Ann-Synøve Eidsmo ble trukket ut som heldig vinner. Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Nå, i februar er det Ulvtjønna som er månedens trimpost, og man får 30 poeng ved innsjekk her. Anbefaler en tur hit, eller til en av de andre trimpostene våre.